2 metrelik sahneden düşerek yaralanan Kibariye'nin son durumunu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaştı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından konser esnasında hayranının sahneye fırlamasıyla birlikte feci şekilde sahneden düşerek yaralanan ve ardından da hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan ünlü şarkıcı Kibariye'nin durumu hakkında bilgi verdi.

2 metrelik sahneden düşerek yaralanan Kibariye'nin son durumunu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaştı!

Mersin'de merkez Akdeniz İlçesi Turgutlu Mahallesi'nde gerçekleştirilen "Romanlar Buluşması" etkinliği nedeniyle sahne alan ünlü şarkıcı Kibariye bir hayranının sahneye atlamasıyla birlikte duruma müdahale etmek isteyen koruman ile saniyelik olarak yaşanan kargaşada darbe alan ünlü şarkıcı Kibariye sahneden düştü. 

Yaşanan olay sonrasında görevliler hızlıca Kibariye'nin yanına koşarken, olaya tanıklık eden vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. 

Olay sonrasında bölgede bulunan sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahaleyle birlikte Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Kibariye'nin sağlık durumuyla alakalı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bilgi verdi. 

Sağlık Bakanı Koca "Ses sanatçımız Kibariye, sahnede yaşadığı talihsiz bir olay sonucu yaralandı. Tedavisi Mersin Şehir Hastanesinde devam ediyor. Bilinci yerinde. Bir süreliğine gözlem altında tutulup, taburcu edilecek. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Sesinizle, neşenizle sizi tekrar aramızda görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.