Açıklamaları herkesi çok fazla şaşırttı

Sunucu ve aynı zamanda oyuncu olarak tanıdığımız Onur Büyüktopçu, Kanal D ekranları üzerinde karşımıza çıkan ''2. Sayfa'' isimli programa konuk olarak katıldı.

Açıklamaları herkesi çok fazla şaşırttı


Sunucu ve aynı zamanda oyuncu olarak tanıdığımız Onur Büyüktopçu, Kanal D ekranları üzerinde karşımıza çıkan ''2. Sayfa'' isimli programa konuk olarak katıldı. Büyüktopçu açıklamasında; ''İngiltere içerisinde öğrenci olduğum dönemde, orada kalabilmek amacıyla para vererek biriyle evlenmeyi düşündüm. Bu durumlar yurtdışında bu şekilde. Ben hiç bir  kimseye böyle bir teklif yapmadım ancak çok fazla araştırdım, sonra  şöyle bir düşündüm bana uyabilecek bir iş olmadığını da anlamış oldum.'' ifadelerine yer verdi

Geçmiş olduğumuz sezon TV 8 kanalında karşımıza gelen Yemekteyiz isimli yarışma programını sunmakta olan ve bu program sayesinde çok geniş bir hayran kitlesini elde etmiş olan Onur Büyüktopçu sonrasında ise yerini Seda Sayan'a bıraktığını açıklamıştı. En son  Show TV ekranları üzerinde karşımıza çıkan programını sunmakta olan Onur Büyüktopçu öğrenci olduğu dönemde İngiltere'de yaşamakta olduğunu ve orda kalabilmek amacıyla da para karşılığı biriyle evlenmeyi düşünmekte olduğunu canlı yayın esnasında itiraf etti. Büyüktopçu, katılmış olduğu 2. Sayfa isimli programda bilinmeyenlerini de anlatmış oldu.


Açıklamasında; ''İngiltere içerisinde öğrenci olduğum dönemde, orda kalabilmek amacıyla para vererek biriyle evlenmeyi düşündüm. Bu gibi durumlar yurtdışında bu şekilde. Orda kalmayı sürdürdükçe belirli bir zaman geçtikten sonra; ''ben sana biraz para ödeyeyim benimle evlen, ben ise burda oturma ile birlikte çalışma izini alabileyim ve para kazanmayı sürdüreyim'' şeklinde düşünmeye başlıyorsun. Ben ise hiç  kimseye böyle bir teklifte bulunmadım ancak çok fazla araştırdım, sonrasında düşündüğümde ise bana göre bir şey olmadığını anlamış oldum. Zira evlendikten sonra 5 ila 6 ay aynı ev içerisinde yaşamak gerekliymiş. ''Hani  ben şimdi evlendim, oturum iznimi aldım sen yoluna ve  ben yoluma'' şeklinde bir şey bulunmuyor. Ben ise bundan sonra vazgeçtim.'' ifadelerine yer verdi

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.