Ayça ve Cem'den yeni single

Ünlü şarkıcılardan Ayça ve Cem, geçtiğimiz günlerde müzik severlerle buluşan ''Ya da Öldür'' isimli trap arabesk tarzındaki şarkılarına Etiler semtinde bulunan Crystal Güzellik Merkezi'nin yanı sıra Ümraniye semtindeki çekim platoları içerisinde çok farklı bir klip çekti.

Ayça ve Cem'den yeni single


Ünlü şarkıcılardan Ayça ve Cem, geçtiğimiz günlerde müzik severlerle buluşan ''Ya da Öldür'' isimli trap arabesk tarzındaki şarkılarına Etiler semtinde bulunan Crystal Güzellik Merkezi'nin yanı sıra Ümraniye semtindeki çekim platoları içerisinde çok farklı bir klip çekti. Genç ikili bu defa ise müzik severlerin karşısına çok daha değişik bir tarzla çıkma kararı alarak herkesi çok fazla şaşırttı. Söz ve Müziği Ayça'ya ait olan bu şarkı yayınlandığı günden beri çok yoğun bir ilgi görmeye başladı. 'Fiyasko', 'Şok Etkisi', ve sözleri Yıldız Tilbe'ye ait olan 'Yürü Anca Gidersin' isimli hit şarkılarıyla büyük kitlelere ulaşmayı başaran genç ikilinin yeni şarkısında ünlü rapçilerden Oğuzhan Salihoğlu'nun yanı sıra Tarık Mengüç imzası da bulunuyor.

DMC etiketiyle müzik severlerle buluşan Ayça Ft. Cem 'Ya da Öldür' isimli single çalışması tüm dijital platformlarda müzik severlerle buluşmaya başladı. 'Ya da Öldür' isimli single çalışması ayrıca video klibiyle de Youtube platformunda yayınlandı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.