Aynur Aydın ilk defa konuştu

Ünlü şarkıcılardan biri olan Aynur Aydın geçmiş olduğumuz gün Bebek'te objektiflere yakalandı.

Aynur Aydın ilk defa konuştu


Ünlü şarkıcılardan biri olan Aynur Aydın geçmiş olduğumuz gün Bebek'te objektiflere yakalandı. Genç şarkıcılardan biri olan Aleyna Tilki'yle bir aralar arasından hiç bir şekilde su sızmamış olan fakat şimdi araları kötü durumda bulunan Aynur Aydın Tilki'yle sorulan soruları cevapladı.

Geçmiş olduğumuz Haziran ayı içerisinde orta parmak hareketi yapıp Instagram hesabı üzerinden paylaşmış Aleyna Tilki'nin başı belaya girmiş ve bundan dolayı da bir kaç tane konseri iptal edilmişti. Bunların yanında Aleyna Tilki ile yiyip içtikleri ayrı gitmemiş olduğu arkadaşı Aynur Aydın'ın  yapmış olduğu uyarılarına  hiç bir şekilde kulak asmadığından dolayı da arları açıldı. Yakın durumdaki dostlar Instagram hesapları üzerinden birbirine takip etmekten de çıkartılar.

Aynur Aydın sonrasında kendine Aleyna Tilki'yle küs  bir durumda olup olmadığı sorulduğu zaman da ''Küs bir durumda değiliz. Biz yalnızca bir nefes almayı istedik. O ise çok iyi geldi.'' ifadeleriyle cevapladı.

Daha öncesinde Aynur Aydın'ın çekmiş olduğu 'Gel Güzelim' isimli klip, Aleyna Tilki'ye ait olan 'Sen Olsan Bari' isimli şarkının klibine çok fazla benzetilmişti. Bu söz konusu olay üstüne ise ''Gel Güzelim'' adına sahip şarkının paylaşıldığı Seyhan Müzik şirketinin sahibi olan Bülent Seyhan söz konusu bu klibin tüm stylingini Aynur Aydın'ın yapmış olduğu konusunda açıklamada bulunmuştu. Aydın da söz konusu bu olayla alakalı; ''Aleyna'yla tanıştığım zaman o 16 yaşındaydı ve tabi beraber yaptık. Kıyafetleriyle birlikte stylingi, kliple alakalı fikirleri bütün her şeyi beraber yaptık.'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.