Bahar Candan'dan tekmeli tokatlı kavga

Seneler  öncesinde ablası  olan Nihal Candan'la beraber bir tane moda programına katılım gerçekleştiren ve daha sonra da şarkıcı olmayı seçen Bahar Candan'ın olay yaratacak bazı görüntüleri ortaya çıkmış bir durumda.

Bahar Candan'dan tekmeli tokatlı kavga


Seneler  öncesinde ablası  olan Nihal Candan'la beraber bir tane moda programına katılım gerçekleştiren ve daha sonra da şarkıcı olmayı seçen Bahar Candan'ın olay yaratacak bazı görüntüleri ortaya çıkmış bir durumda. Candan, hemen karşısında yer alan ve bacaklarını sallayıp oturmakta olan genç  bir tane kadını tekme tokat dövmüş oldu.

Yapmış olduğu cesur paylaşımlar ile birlikte isminden çok sık bir şekilde söz ettirmeyi başaran Bahar Candan, arkadaş grubu ile oturmakta olduğu esnada karşısında yer alan genç  bir tane kıza ilk önce tokat attı. Daha sonrasında ise tekme ve ayrıca yumruklarla saldırmaya başladı. Karşısında yer alan kadına ani bir şekilde saldırmış olan Bahar'ı arkadaşları engelleme konusunda güçlük çekti. Candan'ı kavga ile alakalı videosu da sosyal medya üzerinde kısa zaman içerisinde hızlı bir şekilde yayıldı.

Kavgayla alakalı görüntülerin yayılmasının hemen sonrasında Instagram hesabı üzerinden açıklama gerçekleştiren Bahar Candan; ''Arkadaşlar herkese merhaba, bunun tam 2,5 sene öncesinde yaşanmış olan bir durumun bugünlerde videosu ortaya çıkmış oldu. Orda yer alan kız  ise benim adeta bir kardeşim gibidir. Melisa, fazlasıyla da severim. 13 yaşında olduğum dönemde anneme küfür etmiş idi onundan dolayı oldu.'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.