Boşanma konusundaki açıklaması şaşırttı

Güçlü sesinin yanı sıra güçlü yorumundan dolayı da müzik dünyasının çok fazla sevilen isimlerinden bir tanesi olarak öne çıkan Işın Karaca, 2016 senesi içerisinde yaşamını birleştirme konusunda karar aldığı çocukluk arkadaşlarından Tuğrul Odabaş'tan tek bir celsede boşanmış bir durumda.

Boşanma konusundaki açıklaması şaşırttı


Güçlü sesinin yanı sıra güçlü yorumundan dolayı da müzik dünyasının çok fazla sevilen isimlerinden bir tanesi olarak öne çıkan Işın Karaca, 2016 senesi içerisinde yaşamını birleştirme konusunda karar aldığı çocukluk arkadaşlarından Tuğrul Odabaş'tan tek bir celsede boşanmış bir durumda. Ünlü durumda olan çift birbirlerinden herhangi bir şekilde maddi tazminat veya manevi tazminat talep etmemiş bir durumdalar. Davadan çıktıklarında gazetecilere özel bir konuşma gerçekleştiren Odabaş açıklamasında; ''niçin boşanmış olduğumuzu ben de bilmemekteyim'' şeklindeki sözünü kullanmasından dolayı çok şaşırtmış oldu.

İstanbul'da yer alan 11. Aile Mahkemesi içerisinde gerçekleşen söz konusu bu duruşmaya, Işın Karaca ile birlikte Tuğrul Odabaş yanlarındaki avukatlarıyla beraber katılım sağladı. Hakim, ava esnasında taraflar için ''Boşanmayı istemekte misiniz?'' şeklinde bir soru sordu. Taraflar ise burda boşanma konusunda isteklerinin olduğunu ifade etti. Hakim bunun hemen sonrasında ise tarafların yapmış oldukları söz konusu bu protokole bakılarak karşılıklı bir şekilde birbirlerinden tazminat ile birlikte nafaka isteğinde  bulunup bulunmamış olduklarını da sormuş oldu. Her 2 tarafta maddi tazminatın yanı sıra manevi tazminatla birlikte  nafaka konusunda bir isteklerinin olmadığını açık bir şekilde ifade ettiler. Evlilik esnasında elde edilmiş bir mal varlığı bulunmadığı sebebiyle hak ile birlikte alacakların yer almadığını da ifade etmiş olan Karaca ile birlikte Odabaş, boşanmaları konusunda bir karar verilmesini istediler. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.