Bülent Ersoy gizlice estetik ameliyat mı oldu?

Türkiye'nin Diva'sı Bülent Ersoy, geçmiş olduğumuz akşam ekranlara gelmeye başlayan televizyon programından dolayı sosyal medya platformlarına damgasını vurmuş oldu.

Bülent Ersoy gizlice estetik ameliyat mı oldu?


Türkiye'nin Diva'sı Bülent Ersoy, geçmiş olduğumuz akşam ekranlara gelmeye başlayan televizyon programından dolayı sosyal medya platformlarına damgasını vurmuş oldu. Canlı olarak yayınlanan programına alkollü çıkmış olduğu yönündeki iddiayla gündem olmayı başaran ve alkol almadığı yönünde açıklama yapan Ersoy'un yüzünde görülen çok büyük değişiklikte dikkatleri çekmiş oldu. Estetikle alakalı iddia da programın ardından en fazla konuşulan konulardan bir tanesi oldu. Konuyla alakalı olarak ses sanatçısı ve  aynı zamanda yazar olarak tanınan Onur Akay, bugün bir makala paylaşarak Ersoy'un sırlarını açıkça anlatmış oldu.

 

Akay yazmış olduğu makalesinde Bülent Ersoy geçmiş olduğumuz akşam yayınlanan programında herkese çok farklı göründüğünü izleyenlerin de kendisinin estetik yaptırdığını düşünmeye başladığına değindi ancak  Bülent Ersoy'un estetik yaptırmadığını ifade etti.. 

Bülent Ersoy'un yalnızca makyaj ve de kaş bantı hilesinden dolayı çok değişik bir görüntü vermiş olduğunu ve Azerbaycan asıllı ünlü makyaj sanatçılarından biri olarak  tanınan Anar Agakishiev'la çalışmaya başlamış olduğunu aynu zamanda yüzünde yer alan gerginliğin de kaş kaldırma hilesinden kaynaklandığını ifade etti.. 

Bülent Ersoy'un göz kapağı ile birlikte kaş kaldırıcı bantları kullandığı yönünde açıklamalar da bulunan Akay, yüzüne Seda Sayan'a yapılan gibi sanki Fransız askısı yapılmış gibi olduğuna değindi. Aslında makyözünü değiştirmiş olan Diva'nın, adeta 10 yaş gençleşmiş olduğunu ifade etti.

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.