Buse Varol yine mi hamile?

Her bir fırsatta dört tane çocuk istediğini açıkça ifade eden Alişan'ın eşi Buse Varol'un Instagram hesabı üzerinden zafer işareti yapıp paylaşmış olduğu pozunun altına ''İkinci çocuk mu yolda?'' şeklinde yorumlar yağmaya başladı.

Buse Varol yine mi hamile?


Her bir fırsatta dört tane çocuk istediğini açıkça ifade eden Alişan'ın eşi Buse Varol'un Instagram hesabı üzerinden zafer işareti yapıp paylaşmış olduğu pozunun altına ''İkinci çocuk mu yolda?'' şeklinde yorumlar yağmaya başladı. Buse'nin bugün içerisinde çekmiş olduğu videoda belirgin hale gelen göbeği de iddiaları daha fazla güçlendirmiş bir vaziyette.

Ünlü türkücülerden biri olan Alişan, 2018 senesinde oyunculardan Buse Varol'la nikah masasına oturmuştu. Ardımızda bırakmış olduğumuz yıl ilk bebeğini kucağına almış bulunan Varol'un ikinci defa hamile olduğu konusundaki iddia da magazin gündemine adeta bir bomba gibi düşmüş durumda. 

30 yaşında bulunan Buse Varol, tam olarak iki gün öncesinde havuzun kenarında zafer işareti yapmış olduğu bir fotoğraf paylaşımında bulundu. Oyuncunun söz konusu bu paylaşımının farkına varan takipçileri de ''İkinci çocuk yolda mı?'' yorumlarının yanı sıra ''Hamile mi kaldın?'' ifadeleriyle yorumlar yazmaya başladı.

Alişan'ın geçmiş olduğumuz gün sosyal medya hesabı üzerinden ''Çok şükür'' şeklindeki bir not ve  ayrıca nazar boncuğu emojisiyle yapmış olduğu farklı bir paylaşım da hamilelik konusundaki iddiaları güçlendirmiş durumda. Buse Varol'un bugün içerisinde eşiyle çekmiş olduğu video üzerinde hafif belirgin hale gelen karnı da dikkatlerden hiç bir şekilde kaçmış değil. Çift tarafından sosyal medya üzerinde çok kısa zaman içinde gündem haline gelen konuyla alakalı olarak herhangi bir açıklama da gelmiş değil.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.