Dayı Şov'un konuğu Kubilay Aka'ydı

Talk show dünyası içerisine çok daha yeni bir soluk getirmiş olan Dayı Şov, 3. bölümünün içinde son senelerin en çok sevilen genç oyuncuları arasındaki Kubilay Aka’yı ağırlamış oldu.

Dayı Şov'un konuğu Kubilay Aka'ydı


Talk show dünyası içerisine çok daha yeni bir soluk getirmiş olan Dayı Şov, 3. bölümünün içinde son senelerin en çok sevilen genç oyuncuları arasındaki Kubilay Aka’yı ağırlamış oldu. Dayı ile birlikte başarılı oyuncunun eğlenceli sohbeti izleyen herkesi kahkahaya boğmuş durumda! 

GAİN platformunun en s çok evilen programlarının arasına çok hızlı bir şekilde giriş gerçekleştiren Dayı Şov’un 3. bölümde ağırladığı konuğu, yer almış olduğu yapımlarla beraber çok büyük bir hayran kitlesi edinmeyi başaran genç oyunculardan Kubilay Aka olmuş durumda. Dayı’nın sormuş olduğu hınzır sorularını beyefendiliğini hiç bir şekilde bozmadan yanıtlayan Aka bir defa daha kendisine hayran bırakmış oldu. 

Aşk101 adlı dizinin yeni sezonuyla ilgili olarak çok heyecanlı olduğunu ifade eden Aka, set ekibi içerisindeki bütün arkadaşlarıyla devamlı olarak görüşmekte olduklarını ve beraber çalışmaktan fazlasıyla çok keyif almakta olduklarından da söz etti. 

'Daha öncesinde bir kadın tarafından reddedildin mi' şeklinde soru sormuş olan Dayı’ya kısa bir şekilde, 'Evet reddedildim' ifadeleriyle cevap verdi. Karanlıktan çok fazla korkmakta olduğu açıklamasını yapan Kubilay Aka, stüdyo içerisinde bir anda ışıklarının kapatılmış olmasıyla da anlık bir şok yaşamış oldu. 
 

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.