Demet Özdemir'den yeni bir proje

Doğduğun Ev Kaderindir ismine sahip dizinin yıldız isimlerinden Demet Özdemir, bombayı patlatarak en yeni projesi konusunda bir açıklamada bulundu.

Demet Özdemir'den yeni bir proje


Doğduğun Ev Kaderindir ismine sahip dizinin yıldız isimlerinden Demet Özdemir, bombayı patlatarak en yeni projesi konusunda bir açıklamada bulundu. Özdemir açıklamasında, 'Yaz dönemi içerisinde herhangi bir aksilik gerçekleşmediği takdirde, nasip olur ise çok harika bir sinema filmi çekmiş olacağız' ifadelerine yer verdi.

Demet Özdemir, geçmiş olduğumuz günlerde Zorlu Alışveriş Merkezi içerisinde basın mensuplarının objektiflerine yakalandı. Oyunculuğun yanında dans hususunda da başarısıyla beraber yeteneğini net bir şekilde kanıtlamış olan güzel oyuncu, bu hususta almış olduğu yorumlar karşısında fazlasıyla mutlu bir durumda bulunduğunu ifade etti."

Genç ve başarılı durumdaki oyuncu, 'Dans etmeyi aslında çok fazla seviyorum. Aslına bakılırsa ilk başlarda dans videomu paylaşınca az da olsa tedirgin olmuştum. Ancak daha sonra o denli harika yorumlar, o denli mükemmel geri dönüşler aldım ki ciddi anlamda fazlasıyla da mutlu oldum' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Sevenleri için çok harika bir müjde de vermiş olan Demet Özdemir açıklamasında, 'Bunu burda ilk defa size açıklamaktayım. Yaz dönemi içerisinde herhangi bir aksilik gerçekleşmediği takdirde, nasip olur ise çok harika bir sinema filmi çekmiş olacağız. Şimdilik sadece bunu paylaşayım sizlerle' şeklinde bir açıklama yaptı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.