Emre Altuğ icralık olmuş bir durumda

Başarılı şarkıcı ve oyunculardan biri olan Emre Altuğ'un, kira ödemesini yapamamış olduğu otelden ötürü başı belada.

Emre Altuğ icralık olmuş bir durumda


Başarılı şarkıcı ve oyunculardan biri olan Emre Altuğ'un, kira ödemesini yapamamış olduğu otelden ötürü başı belada. Ünlü durumda bulunan sanatçı, Alaçatı ilçesinde 2013 senesinde açmış olduğu otele ait kira bedelini, taahhüt etmiş olduğu tarihte ödemediğinden dolayı yeniden icralık olmuş bir durumda.

2 Ocak 2019 tarihi içerisinde mal sahipleriyle anlaşma sağladıktan hemen sonra protokol imzalamış olan Altuğ, 31 Temmuz 2019 tarihi içerisinde de borcunu ödemediği için tekrar icralık olmuş bir durumda. 1 Ocak 2013 tarihi içerisinde Alaçatı ilçesinde bir tane otel kiralamış olan ve Bay Sako ismiyle işletmeye açmış bir durumdaki Emre Altuğ, kirayla alakalı bedeli ödemediğinden dolayı mal sahiplerinin tarafından Çeşme İcra Hukuk Mahkemesi içerisinde açılmış davadan sonra oteli tahliye etmiş idi.

1 Ocak 2018 tarihi içerisinde kiraya ait bedelini ödeyecek olduğunu taahhüt etmiş olan Emre Altuğ, taahhütte bulunduğu tarih içerisinde borcunu ödemediğinden dolayı da icralık olmuştu. 2 Ocak 2019 tarihi içerisinde mal sahipleriyle bir anlaşma sağlamış olan Altuğ, EA Prodüksiyon ve Dış Ticaret isimli firmanın yetkilisi ve  aynı zamanda müteselsil kefil olup, mal sahipleri için 31 Temmuz 2019 tarihi için vadeli 163.107 Türk Lirası tutarında ve mal sahiplerinin avukatlığını üstlenen Doğan Deyirmenci için de tekrar aynı vadeli 18.598 Türk Lirası  tutarına sahip bir senet vermiş ve protokol imzaları atılmıştı. Fakat 31 Temmuz 2019 tarihi içerisinde de 2 tane senedin bedelleriyle alakalı bir ödeme yapmayan Emre Altuğ, senet vadesiyle birlikte protokole uymadığından dolayı tekrardan icralık olmuş bir durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.