Genç Rapçi ile aşk yaşıyor

Pop müziğinin en başarılı isimleri arasında yer alan Hande Yener, düğünle alakalı hazırlıklar yapmaya başladığı nişanlısı Ümit Cem Şenol'la geçmiş olduğumuz aylar içerisinde yollarını ayırma konusunda bir karar aldı.

Genç Rapçi ile aşk yaşıyor


Pop müziğinin en başarılı isimleri arasında yer alan Hande Yener, düğünle alakalı hazırlıklar yapmaya başladığı nişanlısı Ümit Cem Şenol'la geçmiş olduğumuz aylar içerisinde yollarını ayırma konusunda bir karar aldı. Çok daha yeni bir aşka yelken açmış durumdaki Hande Yener, sevgilisi ile beraber bir  tane arkadaşının doğum gününe katılım gerçekleştirdi.

Arasında yakın dostlarından olduğu bilinen Aylin Coşkun ile birlikte Yıldız Çağrı Atiksoy'un da yer aldığı özel bir arkadaş grubu ile doğum günü esnasında buluşmuş olan Hande Yener, gece süresince sürekli olarak rapçi sevgilisi Misha'yla çalmış olan şarkılarla eğlendi. 46 yaşında bulunan başarılı şarkıcı, sevgilisinin kendini öpmekte olduğu anların fotoğrafını da sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıp aşkını açık bir şekilde ilan etmiş oldu.

Doğum gününden çıktığı esnada konuşma gerçekleştiren Hande Yener, rap müziğiyle alakalı olarak sorulmuş olan sorulara ''Rap müziğin ilerleme göstermesi beni çok fazla mutlu etmekte, pop müzik ise çok güzel bir şekilde gidiyor, asla bitmiyor'' ifadelerine yer verdi. Yener, muhabirler tarafından sorulmuş olan; ''Reynmen düet yapmak amacıyla kadın bir  sanatçı arayışında, ne düşünmektesiniz'' şeklinde sorulan soruya ''Ben erkeğim'' şeklinde yanıt vermesiyle herkesi şaşırtmış oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.