Hababam Sınıfı oyuncularından biri daha yaşamını yitirdi

Adana ili içerisinde özel bir tane hastanede tedavi görmeye devam eden ''Hababam Sınıfı'' isimli filmin efsane oyuncuları arasındaki Faruk Şavlı yaşamını yitirdi.

Hababam Sınıfı oyuncularından biri daha yaşamını yitirdi


Adana ili içerisinde özel bir tane hastanede tedavi görmeye devam eden ''Hababam Sınıfı'' isimli filmin efsane oyuncuları arasındaki Faruk Şavlı yaşamını yitirdi. Şavlı'nın yakalanmış olduğu cilt kanseri hastalığından dolayı bir müddettir tedavi görmüş olduğu bilgisine ulaşıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Vahap Seçer ise, Şavlı'nın yaşamını yitirmiş olduğunu, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu özel bir paylaşım ile birlikte duyurdu. Seçer, sosyal medya hesabı üzerine yapmış olduğu paylaşımı içerisinde; ''Bir müddet öncesinde ''Hababam Sınıfı' isimli filmin öteki efsane oyuncularıyla beraber ağırlamış olduğum Faruk Şavlı'nın vefat ettiği haberini üzüntü ile öğrenmiş oldum. Oyuncumuz için Allah'tan rahmet, yakınları için de sabır diliyorum'' ifadelerine yer verdi.

Faruk Şavlı, yarın Mersin ili içerisinde yer alan Muğdat Camii'nde öğle namazından hemen sonra kılınacak cenaze namazının sonrasında son yolculuğuna uğurlanmış olacak.

Faruk Şavlı, ''Hababam Sınıfı'' ismine sahip olan popüler film içerisinde 'Domdom Ali' karakteriyle birlikte herkes tarafından tanınmış Feridun Şavlı'nın kardeşi şeklinde bilinmekteydi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.