Hakkında istenilen ceza kesinleşti

Kerimcan Durmaz tarafından Instagram hesabı üzerinden, seyahat etmekte olduğu uçağın tuvalet kısmında çektiği müstehcen görüntülerini paylaşmış olması çok büyük bir tepkiye sebep olmuştu.

Hakkında istenilen ceza kesinleşti


Kerimcan Durmaz tarafından Instagram hesabı üzerinden, seyahat etmekte olduğu uçağın tuvalet kısmında çektiği müstehcen görüntülerini paylaşmış olması çok büyük bir tepkiye sebep olmuştu. Kısa bir zaman içerisinde paylaşımını kaldıran Durmaz, yeniden bir paylaşım gerçekleştirip; ''Tarafıma ait durumda bulunmayan uygunsuz içeriğe sahip bir videoyu avukatıma iletmeye çalışırken sevhen ve hiç bir şekilde istemeden paylaşılmış durumda bulunup, bu paylaşımla alakalı herkesten özür dilemekteyim'' şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

Kerimcan Durmaz tarafından yapılan bu paylaşımının hemen sonrasında, avukatlardan Merve Saruhan Aydıngöz ile birlikte Melih Altıkardeş, kısa bir zaman öncesinde Bursa Adliyesi'ne gelip Cumhuriyet Başsavcılığı'na bu konuyla alakalı suç duyurusu yaptılar. Avukatlar burda, milyonlarca  sayıda takipçisi olan Kerimcan Durmaz'ın ''hayasız bir durumda hareketler' ile birlikte 'cinsel taciz' ve de tespit edilebilecek öteki suçlardan  dolayı cezalandırılmasını talep etti. Avukatlar tarafından, savcılığa böyle bir suç duyurusu yapılmasının hemen sonrasında, ailelerden de BTK'ya adeta şikayet yağmış oldu.

Soruşturma başlatmış olan savcılık tarafından hazırlanan özel bir iddianame, mahkeme heyeti tarafından da tarafından kabul edildi. Kerimcan Durmaz için ''müstehcenlik'' suçu sebebiyle 6 aydan 2 seneye kadar hapis cezası istemi ile bir dava açıldı. Suç duyurusu gerçekleştiren avukatlar arasında yer alan Melih Altıkardeş  ise Kerim Can Durmaz ile alakalı mahkemenin 4 Aralık tarihi içerisinde görülecek olduğunu açıkladı. Söz konusu bu dava ise, İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesinde yer alan Adliye Sarayı'nın 16'ncı Asliye Ceza Mahkemesi içerisinde 4 Aralık gününde saatler 14:00'ü gösterirken görülmüş olacak. Kerimcan Durmaz burda gerçekleşecek ilk mahkemeye katılım sağlamazsa, ikinci mahkeme için polis zoru ile getirilmiş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.