Hastaneden ne zaman çıkacağı açıklandı

8 aydan beri hastane içerisinde tedavi görmekte bulunan ünlü şovmenlerden Mehmet Ali Erbil'in hastaneden çıkma tarihi kesinleşti.

Hastaneden ne zaman çıkacağı açıklandı


8 aydan beri hastane içerisinde tedavi görmekte bulunan ünlü şovmenlerden Mehmet Ali Erbil'in hastaneden çıkma tarihi kesinleşti.  Mehmet Ali Erbil, bu ayın son günlerinde taburcu olmuş bulunacak.

Ekranların çok fazla sevilen yüzlerinden bir tanesi olan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz sene evinin banyo kısmında düşmesi sonrasında kaburgaları akciğerine batmış olduğundan dolayı hızlı bir şekilde hastaneye götürülmüştü. Senelerden beri çok büyük bir savaş verdiği ''Kaçış Sendromu'' isimli hastalığı da nüksettiğinden dolayı 8 aydan beri hastanede yatmakta bulunan ünlü durumdaki şovmen, en sonunda sağlığına kavuşmuş oldu.

En son kızı Yasmin Erbil'in olumlu bir şekilde yapmış olduğu açıklamalarından hemen  sonra sevenlerini çok fazla heyecanlandırmış olan Erbil'in hastaneden çıkacak olduğu tarihte açık bir şekilde belli oldu.

Ses sanatçılarından biri olan Onur Akay, Mehmet Ali Erbil ile alakalı olarak haberi şöyle duyurmuş oldu; ''Bugün  çok iyi bir haber vermiş olacağım. Mehmet Ali Erbil bu ay sonunda taburcu olacak ve taburcu olur olmazda hızlı bir şekilde sanatçı dostlarına yemek vermiş olacak.'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.