Hayranlarının ilgisinden dolayı çok zor anlar yaşadılar

Ünlü durumdaki kalecilerden biri olan Volkan Demirel'le eşi Zeynep Sever Demirel'in keyifleri geçmiş olduğumuz akşam Bodrum'da yer alan bir mekan içerisinde kaçtı.

Hayranlarının ilgisinden dolayı çok zor anlar yaşadılar


Ünlü durumdaki kalecilerden biri olan Volkan Demirel'le eşi Zeynep Sever Demirel'in keyifleri geçmiş olduğumuz akşam Bodrum'da yer alan bir mekan içerisinde kaçtı. Yalıkavak Marina'da yer alan bir tane gece kulübüne gitmiş olan ikili, iddialara bakılır ise bir kavgaya karıştılar.

Takvim tarafından yapılmış olan habere bakılır ise; Kavganın sebebi de Fenerbahçe Spor Kulübü'nde forma giyen kaleciye kadın olan hayranlarının aşırı bir şekilde ilgi göstermesiyle. Eşi ile eğlenmekte bulunan 37 yaşında bulunan kaleci, alkol alan birkaç tane  kadının sözlü tacizlerinden dolayı rahatsız oldu. Demirel,  kendisi ile fotoğraf çektirme konusunda isteği bulunan hayranlarının fiziksel temasta bulunmasıyla birlikte de adeta çileden çıkmış oldu. İddialara bakılır ise kaleciyle kadınların arasında sözlü bir şekilde sataşma meydana geldi. Bu durumun üstüne ise güvenlik devreye girmiş oldu.

Eğlenceleri adeta bir zehre dönüşmüş olan Demirel, eşiyle birlikte hızlı bir şekilde mekandan ayrıldı. Fakat Demirel açısından problem sadece bununla  da sınırlı  bir durumda kalmadı. Ünlü durumdaki kaleci, eşinin kıskançlığından dolayı da çok zor anlar yaşamış oldu. Konuşulmakta olanlara bakılır ise ikili, lüks tekneleri üzerinde de kavgaya tutuştular. Demirel, eşine söz konusu bu olay içerisinde suçunun bulunmadığını anlatabilmek amacıyla adeta bin dereden su getirmiş oldu. Her şeyi tatlıya bağlamış olan çift, kızları ile birlikte Bodrum'daki tatillerini sürdürüyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.