İrem Derici'yi rahatsız etmişti beş ay hapis cezası aldı

Ünlü sanatçılardan biri olan İrem Derici, Harbiye içerisinde oturmakta olduğu evin kapısına gelip kendisini taciz etmiş bulunan Erol K. adlı şahıstan şikayetçi oldu.

İrem Derici'yi rahatsız etmişti beş ay hapis cezası aldı


Ünlü sanatçılardan biri olan İrem Derici, Harbiye içerisinde oturmakta olduğu evin kapısına gelip kendisini taciz etmiş bulunan Erol K. adlı şahıstan şikayetçi oldu. Gözaltına alınarak adli kontrol kararı verilerek serbest bırakılmış olan 33 yaşında bulunan Erol K.  isimli şahıs ''cinsel taciz'' şeklindeki suç sebebiyle 5 ay 18 günlük bir hapis cezasına çaptırılmış oldu. Sanıklardan Erol K. ile alakalı verilmiş olan cezada hükmün açıklanması da geri bırakılmış oldu. 

İstanbul'daki 23. Asliye Ceza Mahkemesi içerisinde görülmüş olan duruşmaya sanık Erol K. katılım gerçekleştirmedi. İrem Derici'nin avukatı görevinde bulunan Ayşegül Mermer ise salon içerisinde hazır bulunmuş oldu. Müşteki  olarak öne çıkan İrem Derici de Irak'ta konser vermesinden dolayı duruşmaya katılım sağlayamadı.

Söz konusu duruşma içerisinde, şarkıcılardan İrem Derici'nin iş programının yoğun durumda bulunmasından dolayı duruşmaya katılamamış olduğunu ifade eden avukat görevindeki Ayşegül Mermer; ''Daha önceki beyanlarımızı yineleriz. Şikayetçiyiz ve davaya katılmayı istiyoruz. Sanığın cezalandırılmasını da istiyoruz. Sanık daha önceki savunmalarında üstüne atılan suçları kabul ediyor'' ifadeleriyle konuşma gerçekleştirdi.

Mahkemenin hakimi, sanık olarak öne çıkan Erol K.'nın ''cinsel taciz''le alakalı suçu işlemiş olduğunu sabit görüp, suçun zincirleme bir biçimde ve ayrıca elektronik haberleşme araçlarının sağlamış olduğu basitliklerden faydalanıldığını ifade ederek 5 ay 18 günlük bir sürelik hapis cezasına çarptırılması için karar vermiş oldu. Hakim, sanıkla alakalı verilmiş olan cezada hükmün açıklanmasının geri bırakılması için bir karar vermiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.