Karantina döneminde hangi fenomenle yıldız oldu?

Marketing Türkiye isimli platform karantina dönemi içerisinde adeta yıldız hale gelen fenomenlerin listesini açık bir şekilde paylaştı.

Karantina döneminde hangi fenomenle yıldız oldu?


Marketing Türkiye isimli platform karantina dönemi içerisinde adeta yıldız hale gelen fenomenlerin listesini açık bir şekilde paylaştı. Boomsocial ismine sahip olan sosyal medya raporu kaynak gösterilerek hazırlanmış bulunan liste üzerinde karantina dönemi içerisinde yıldız hale gelen fenomenler dağ ve bayırla alakalı paylaşım gerçekleştirenler değil de ev içinde çok farklı aktiviteler üzerinde kabiliyetlerini gösterenlerdi. Rapora bakılırsa, Instagram platformu üzerinde en fazla takipçi arttırmış olan Survivor’ın yıldızlarından Cemal Can Cansever, Twitter platformunun en fazla yükselen yıldızı Danla Bilic, YouTube platformunun en başarılı fenomeni Orkun Işıtmak'ın yanı sıra Facebook platformu üzerinde de Doğa Severler Kulübü ortalığı adeta kasıp kavurmuş durumda.

Marketing Türkiye isimli dergiyle ilgili olarak Web ile Sosyal medya Takibinin yanı sıra Raporlama ile birlikte Analiz ve  de Akıllı İş Platformu  olarak öne çıkan BoomSonar Suite teknolojisi kullanılarak geliştirilme işlemi yapılan sosyal medya analiz ve ölçümleme platformu olarak öne çıkan Boomsocial adlı platform, Şubat ayından bu zamana kadar fenomenler kategorisi üzerinde kendisine yer bulan 11.433 tane hesap üzerinden paylaşım gerçekleştirilen 210.424 tane iletinin yanı sıra 1 milyar 593 milyon tane kullanıcı etkileşimini detaylı bir şekilde inceleyip, Facebook platformunun yanı sıra Instagram platformuyla ile birlikte YouTube platformu ve de Twitter platformunun yıldız hale gelen fenomenlerini ortaya koymuş durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.