Kurallarını tamamen bozdu

Son dönemler içerisinde aşk yaşamında meydana gelen talihsizliklerden dolayı gündeme gelmeye başlayan güzel mankenlerden Özge Ulusoy, bir zaman öncesinde iş adamlarından Faruk Çolakoğlu'yla yeni bir aşka daha yelken açmış oldu.

Kurallarını tamamen bozdu


Son dönemler içerisinde aşk yaşamında meydana gelen talihsizliklerden dolayı gündeme gelmeye başlayan güzel mankenlerden Özge Ulusoy, bir zaman öncesinde iş adamlarından Faruk Çolakoğlu'yla yeni bir aşka daha yelken açmış oldu. Ulusoy, geçtiğimiz gün Instagram hesabı üzerinden ilk defa beraber çektirmiş oldukları fotoğrafı paylaşıp sevgilisinin doğum gününü kutlamış oldu..

Yeni sevgilisi ile görüntülenmekten kaçınmış olan Ulusoy, dün de sosyal medya hesabı üzerinden bu kuralını yıkmış oldu ve beraber çıkmış oldukları tatil esnasından bir kare fotoğraf paylaşmış oldu. Sevgilisinin doğum gününü kutlamış olan Özge Ulusoy, söz konusu bu fotoğrafı ''İyi ki'' şeklindeki bir not ilave ederek paylaştı.


Birbirlerine fazlası ile yakıştırılmış olan Özge Ulusoy ile birlikte Faruk Çolakoğlu'nun evlenmeyi düşünmekte oldukları açık bir şekilde gündeme gelmiş idi. Hemen sonrasında haklarında ayrılık haberleri çıkmış olan çiftin ayrılma sebeplerinin Faruk Çolakoğlu'nun ailesinin söz konusu bu ilişkiye karşı durumda bulunduğu ifade edilmişti. Tekrardan bir araya gelmiş olan bu çift, haklarında çıkmış olan iddialarla alakalı olarak bir açıklama gerçekleştirmedi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.