Lüks harcamalarına ara vermiyor

Yeni çıkartmış olduğu albümü ile birlikte yaz mevsiminde isminden sık bir şekilde söz ettirmeye devam eden ünlü şarkıcılardan Demet Akalın, alışverişe karşı olan tutkusunu bir defe daha göstermiş oldu.

Lüks harcamalarına ara vermiyor


Yeni çıkartmış olduğu albümü ile birlikte yaz mevsiminde isminden sık bir şekilde söz ettirmeye devam eden ünlü şarkıcılardan Demet Akalın, alışverişe karşı olan tutkusunu bir defe daha göstermiş oldu. Akalın en son girmiş olduğu tamamen lüks  bir mağaza içerisinde yaklaşık olarak  7.000 euro  tutarında bir para harcamış oldu.

Katılmış olduğu 2. Sayfa isimli program içerisinde lüks harcamalarından da söz eden ve sonrasında ''Bundan böyle kendime hiç bir şey almayacağım'' şeklinde konuşmuş olan Demet Akalın, alışverişle ilgili tutkusundan vazgeçmiş değil. Gucci benzerindeki lüks markalara karşı olan takıntısıyla herkes tarafından tanınmış ve hatta en son Ben Fero'nun Demet Akalın isimli şarkısının klibinde lüks markaya ait bir takımı gitmiş olan Akalın, girmiş olduğu mağaza içerisinde 1 saat içinde yaklaşık  olarak 46.000 Türk Lirası tutarında bir para harcamış oldu.

2. Sayfa isimli programının bugünkü konuğu olarak ekranlarda yer alan Alişan'da yakın arkadaşının pahalı mağazalar içerisinde herhangi bir şekilde indiriminin bulunmadığı bütün ücretleri  de peşin bir şekilde vermiş olduğunu ifade etti.

Diğer taraftan ailesi ile birlikte tatile gitmiş olan Demet Akalın, geçmiş olduğumuz günlerde kahvaltı amacıyla gitmiş olduğu mekanda 4 kişiyle ilgili olarak 300 Türk Lirası tutarında bir hesap gelmiş olmasına da tepki göstermiş idi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.