Mehmet Ali Erbil'in aylık masrafı tam olarak ne kadar?

Senelerden beri mücadele etmeye devam ettiği kaçış sendromu isimli rahatsızlığından dolayı aylar boyunca yoğun bakımda yatmış olan ünlü şovmenlerden biri olan Mehmet Ali Erbil, geçmiş olduğumuz hafta içerisinde tekrardan hastaneye götürülmüştü

Mehmet Ali Erbil'in aylık masrafı tam olarak ne kadar?


Senelerden beri mücadele etmeye devam ettiği kaçış sendromu isimli rahatsızlığından dolayı aylar boyunca yoğun bakımda yatmış olan ünlü şovmenlerden biri olan Mehmet Ali Erbil, geçmiş olduğumuz hafta içerisinde tekrardan hastaneye götürülmüştü. Kardeşi olan Profesör Doktor Yeşim Erbil'in yoğun bakım içerisinden normal odaya geçiş yaptığı bilgisi aktarılan ünlü durumda bulunan şovmenin hastaneye yapmış olduğu ödemelerin bundan böyle sigortasının tarafından karşılanmadığı ileri sürüldü.

Kendisini sevenler tarafından sağlık durumu konusunda çeşitli meraklar bulunan Mehmet Ali Erbil'in TV8 kanalında paylaşılan ''Gel Konuşalım'' isimli program esnasında sağlığıyla alakalı çok daha yeni bilgiler verilmiş oldu.

Programın yorumcuları arasında yer alan Seray Sever, 62 yaşında bulunan şovmenin bundan böyle sigortasının işlememekte olduğunu ve hastaneye de aylık olarak 100.000 Türk Lirası ile 150.000 Türk Lirası tutarında bir para ödemesi yaptığını ifade etti. Ünlü durumda bulunan sunucu açıklamasında; ''Geçmiş olduğumuz hafta içerisinde ziyaret amaçlı gittim. 2 ila 3 gün boyunca hiç bir şekilde yemek yiyememiş. Ben girmiş olduğumda da hep yemek yemekteydi. ''Şimdi de döner geliyor'' ifadelerine yer veriyordu, toparlamıştı. Bu esnada bundan böyle sigortası da işlememekte, sigortası daha önceki hastalığı üzerinde geçerli bir durumdaymış. Aylık olarak 100.000 Türk Lirası ile 150.000 Türk Lirası tutarında bir ödeme hastaneye'' ifadelerine yer verdi..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.