Mekanda pişti oldular

Ünlü ve başarılı durumdaki sanatçılardan Alişan, geçmiş olduğumuz yıllarda sunuculardan Esra Erol'un kız kardeşi  olan Eda Erol'la bir nişan yapmış fakat mutlulukları  ise çok kısa sürmüş idi.

Mekanda pişti oldular


Ünlü ve başarılı durumdaki sanatçılardan Alişan, geçmiş olduğumuz yıllarda sunuculardan Esra Erol'un kız kardeşi  olan Eda Erol'la bir nişan yapmış fakat mutlulukları  ise çok kısa sürmüş idi. Alişan ise, Eda Erol'la nişanları atma kararı aldıktan çok kısa bir zamandan sonra set içerisinde tanışmış olduğu Buse Varol'la evlendi. Geçmiş olduğumuz gün Alaçatı içerisinde yer alan bir mekana eğlenmek için gitmiş olan çift, Eda Erol'la burda pişti oldu.

Snob Magazin tarafından yapılmış olan habere bakılırsa; Yaz tatillerini Çeşme ilçesinde geçirmekte bulunan Alişan ile Buse Varol çifti, geçmiş olduğumuz akşam üzeri Alaçatı'da yer alan bir mekana gitti. Mekan içerisinde fazlasıyla eğlenceli fotoğraflar çektirmiş olan çift, Eda Erol'la da burda karşılaştı.

Piştiden sonrada mekandan hiç bir şekilde ayrılmamış olan Alişan ile Buse Varol çifti, oturmuş oldukları masayı eğiştirdiler ve Erol'u tamamen görmezden geldiler.

Alişan ise herhangi bir şekilde göz teması kurmamak amacıyla gece süresince eski nişanlısının yer aldığı masaya sırtı dönük bir durumda durdu. Eda Erol'un orada olduğunu farkettiği anlaşılan Buse Varol da sık bir şekilde eşine sarılıp dans etmeyi sürdürdü.

Bu esnada Eda Erol'un birkaç defa arkasına dönerek bakmış olması, bu  söz konusu karşılaşmaya tanık olan kişilerim gözünden hiç bir şekilde kaçmadı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.