Murat Kurşun'a da MS konusunda teşhis konuldu

Güçlü durumdaki sesinden dolayı çok büyük bir hayran kitlesini elinde bulunduran ünlü türkücülerden biri olan Murat Kurşun'a Serdar Ortaç'ın senelerdir mücadele etmeye devam ettiği MS teşhisi konulmuş durumda.

Murat Kurşun'a da MS konusunda teşhis konuldu


Güçlü durumdaki sesinden dolayı çok büyük bir hayran kitlesini elinde bulunduran ünlü türkücülerden biri olan Murat Kurşun'a Serdar Ortaç'ın senelerdir mücadele etmeye devam ettiği MS teşhisi konulmuş durumda. Kanal D ekranları üzerinde ekrana gelen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa isimli programa konuşma gerçekleştiren Murat Kurşun'un ''2 yaşında bulunan çocuğumla oynayamamaktayım ve koşamıyorum'' şeklindeki sözlerini kullanması da herkesi  çok fazla duygulandırdı.

Hastalığından söz ettiği esnada duygusal anlar yaşamış olan Murat Kurşun, şu ifadelere yer verdi; ''İyiyim  artık şükürler olsunki toparlamaya başladım. Geçenlerde Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmiştim hem orada bir programım hem ise tedavim bulunuyordu. Toparlamaya çalışmaktayım. İlk önce sol taraftaki göz kapağım düştü. Bizler hiç bir şekilde beklemiyorduk tabiiki de. Sonrasında birkaç  tane doktora gittik hiç kimse  ne olduğunu bulamadı sürekli olarak yanlış teşhisler koyuldu. En son ise bir teşhis konulmuş oldu. Senelerce yorgunluk ile birlikte ayakta kalma sebebiyle olmuş. 3 ila 4 aydan beri sahneye tekrar çıkmaktayım ancak dikkat etmem gerekli. Bir yolunu bulup bizim sürekli dinlenmemiz gerekli. eski zamanlarda haftanın 5 ila 6 gününde sahne yapmaktaydım şu an da ise 2 güne kadar düşürmüş oldum. Toparlayarak sağlığıma kavuşacağım zamana kadar çok fazla sahne yapmıyor olacağım. Teşhis konulduğu zaman fazlası ile üzüldüm. 2 yaşında olan 1 tane çocuğunuz var ancak oynayamamaktasınız, koşamamaktasınız çok fazla üzülmekteyim yani.'' ifadelerini kullandı.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.