Pucca'nın eşinden hapis cezasına tepki

Pucca ismi ile tanınmış olan ve sosyal medya üzerinde binlerce sayıda takipçisi  bulunan yazarlardan Pınar Karagöz, Pablo Escobar'la alakalı atmış olduğu bir tweet sebebiyle uyuşturucuya özendirmiş olduğu iddia edilerek 5 sene 10 aylık bir hapis ve para cezasına çarptırılmış durumda.

Pucca'nın eşinden hapis cezasına tepki


Pucca ismi ile tanınmış olan ve sosyal medya üzerinde binlerce sayıda takipçisi  bulunan yazarlardan Pınar Karagöz, Pablo Escobar'la alakalı atmış olduğu bir tweet sebebiyle uyuşturucuya özendirmiş olduğu iddia edilerek 5 sene 10 aylık bir hapis ve para cezasına çarptırılmış durumda. Bu söz konusu kararın hemen sonrasında sosyal medya hesabı üzerinen ağladığı esnada; ''Ben sizlere ne yaptım'' ifadelerine yer vererek karara isyan etmiş olan Pucca'ya ilk destek ise evli olduğu eşi Serhat Osman Karagöz'den gelmiş oldu.

Oyunculardan Serhat Osman Karagöz, sosyal medya hesabı üzerinden eşi Pınar Karagöz'e verilmiş olan cezaya tepkisini şöyle dile getirmiş oldu; 'Narcos isimli diziyi izleyerek, üstüne üstlük escobar ile atmış olduğu tweet sebebiyle 7 senelik bir hapis cezası ve üzerine bir de para cezası aldı Pucca... Yok yok  siz kesin aklınızı kaybetmediniz ben de ilk önce o şekilde bir şey düşündüm. Ne yazacak olduğumu dahi bilmemekteyim şu an. Yalnızca günah be  çok günah, 2 yaşında  bir çocuğumuz var! Ben ilerleyen dönemlerde Batı'ya ne diyeceğim,' 'annen muhalif olduğundan dolayı, 12 adet dava açtılar hakkında, aralarından tek bir suçlu bulunmuş olduğu tweet, Escobar'a yazmış olduğu oldu.''



 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.