Sadece çizmesiyle verdiği poza beğeni yağdı

Hollywood yıldızlarından biri olarak öne çıkan Alec Baldwin'in kızlarından Ireland Baldwin, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu çok özel bir paylaşım ile hayranlarının ağzını  adeta açık bırakmış oldu.

Sadece çizmesiyle verdiği poza beğeni yağdı


Hollywood yıldızlarından biri olarak öne çıkan Alec Baldwin'in kızlarından Ireland Baldwin, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu çok özel bir paylaşım ile hayranlarının ağzını  adeta açık bırakmış oldu. Sadece çizmelerini giyerek fotoğraf çekilmiş olan Ireland Baldwin, söz konusu bu paylaşımı ile birlikte çok fazla sayıda beğeni de toplamış oldu.

Hollywood'un ünlü yıldızlarından biri olarak tanınan Alec Baldwin ile birlikte Kim Basinger'ın kızlarından modellik yapan Ireland Baldwin yapmış olduğu paylaşımlar ile olay olmayı sürdürüyor.. Genç  yaştaki başarılı model  yapmış olduğu cesur paylaşımlarının arasına yeni bir tanesini daha ilave etmiş oldu.

Yalnızca çizmelerini giyip çıplak bir şekilde poz vermiş olan genç ve ünlü model bu söz konusu hallerini de kendisini takip edenlerle paylaşınca adeta olay olmuş durumda. Herhangi bir iç çamaşırı bile giymeden bu şekilde pozlar vermiş olan Baldwin, söz konusu bu gönderisini sansürsüz bir şekilde paylaştıktan sonra kendisini takip edenler de şaşırıp kaldı.

Instagram adlı platformun söz konusu bu fotoğrafı kaldırmasını talep eden bazı takipçiler de ünlü modelin bu fotoğrafını şikayet etmiş oldu. Çok fazla sayıdaki takipçisi de bu paylaşımları oldukça cesur bulup yorumların yanı sıra beğeni de yağdırmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.