Seda Demir 12 seneden sonra yeniden ortaya çıktı

Yaprak Dökümü isimli dizi içerisindeki Sedef adlı rol sayesinde üne kavuşan Seda Demir, 2. Sayfa isimli programa konuk olarak katıldı.

Seda Demir 12 seneden sonra yeniden ortaya çıktı


Yaprak Dökümü isimli dizi içerisindeki Sedef adlı rol sayesinde üne kavuşan Seda Demir, 2. Sayfa isimli programa konuk olarak katıldı. Seda Demir'in program içerisinde son halini görmüş olanlar ise ''Sanki hiç bir şekilde değişmemiş'' ifadeleriyle yorumlar yazdı.

Yaprak Dökümü isimli dizi ile birlikte sevilmiş olan ve Sedef adlı karakter sayesinde de yıldızı parlayan başarılı ve güzel oyunculardan Seda Demir şu an içerisinde 36 yaşında. İzlenmiş olduğu o dönemlere damgasını vurmayı başaran ve bunun sayesinde nerdeyse bütün oyuncularını da şöhrete kavuşturmuş olan Seda Demir, 2. Sayfa isimli programa konuk olarak katıldı. Şu zamanlarda ekranlardan uzak kalmış olan Seda Demir, iş hususunda çok iyi tercihler yapamamış olduğunu bundan dolayı da televizyon dünyasından uzak kalmış olduğu konusunda açıklama yaptı.

Aradan tam tamına 13 senelik bir zaman geçmiş olmasına karşın halen parıl parıl parlamakta olan gözleri ile 2. Sayfa adlı programa konuk olarak katılan Seda Demir, adeta senelere meydan okumakta.

Yaprak Dökümü isimli diziye tam olarak nasıl başlamış olduğunu, dizi içerisindeki anılarını ve dizinin yayınlanmakta olduğu dönemler içerisinde set arkadaşlarıyla arasının tam olarak nasıl olduğu konusunda konuşan başarılı oyuncu, Neslihan Atagül'le o aralar dost denilebilecek kadar yakın durumda bulunmasına karşın kendisini  yapmış olduğu düğününe davet etmediğinden dolayı da biraz kırgın olduğu konusunda bir açıklamada bulundu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.