Serpil Barlas hayata gözlerini yumdu

1970'li seneler ila 1980'li seneler içerisinde damgasını vurmayı başaran pop müziğin yıldız isimleri arasında yer alan Serpil Barlas dün gece yaşamını yitirdi. 

Serpil Barlas hayata gözlerini yumdu


1970'li seneler ila 1980'li seneler içerisinde damgasını vurmayı başaran pop müziğin yıldız isimleri arasında yer alan Serpil Barlas dün gece yaşamını yitirdi. 

Magazin dünyasında artık ismi felaket tellalı şeklinde anılmaya başlanan Onur Akay, Serpil Barlas'ın yaşamını yitirmesiyle ilgili bilgileri ve de cenaze bilgilerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Onur Akay'ın paylaşımına bakılırsa Barlas geçmiş olduğumuz gece saatler 23:00 sularında İstanbul Beşiktaş ilçesinde yer alan evinde akşam yemeğini yemesinin ardından gerçekleşen, ritim bozukluğuna bağlı bir şekilde kalp yetmezliği sebebiyle yaşamını yitirmiş oldu. Cenazesinin ise, 22 Şubat 2020 Pazartesi gününde İstanbul'da yer alan Feriköy Mezarlığı içerisinde anneannesi Macide Balkış'ın yer aldığı aile kabristanına defnedileceği bilgisi aktarıldı

Serpil Barlas Kim?

Annesi Türk müziğinin ünlü solistlerinden Aysel İpar, babası  ise Kazım Polat'tır. 1960'lı seneler içerisinde şehir tiyatrolarında sanat yaşamına başlamış bir isimdir Serpil Barlas. O dönemlerin ünlü orkestraları içerisinde de solistlik yapmıştır. 1970 senesi içerisinde Altın Ses Yarışması'nda Nilüfer'in hemen sonrasında ikinci seçilmiştir. 1976 ila 1978 senelerinin arasında birkaç tane 45'lik plak doldurmuş ve bu 45'liklerin arasında ise en fazla Oldu Olanlar (orjinali Dibi Dibi Daba da) ismine sahip parçayla isminden söz ettirmeyi başarmıştır.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.