Şeyma Subaşı sosyal medyanın diline düşmüş durumda

Sosyal medya hesabı üzerinden bir tane fotoğrafını paylaşmış olan Acun Ilıcalı'nın esi eşi ve aynı zamanda fenomen olarak tanınan Şeyma Subaşı, sosyal medya platformundaki takipçilerinin diline düşmüş durumda.

Şeyma Subaşı sosyal medyanın diline düşmüş durumda


Sosyal medya hesabı üzerinden bir tane fotoğrafını paylaşmış olan Acun Ilıcalı'nın esi eşi ve aynı zamanda fenomen olarak tanınan Şeyma Subaşı, sosyal medya platformundaki takipçilerinin diline düşmüş durumda. Burnunun eskiden olduğu halinden değişik ve üstüne üstlük bir de yamuk olduğu görülmekte olan Şeyma Subaşı'nın estetik yaptırmış olduğu akıllara gelmeye başladı.

Aşk yaşamaya devam ettiği Mısır asıllı milyarder iş insanlarından Mohammed Alsaloussi'yle bir müddettir Miami kenti içerisinde tatil yapmaya devam eden Şeyma Subaşı, dikkatleri tekrardan üstüne çekmeyi başarmış oldu. Instagram platformu üzerinden fotoğrafını paylaşmış olan Şeyma Subaşı'nın burnunun eskiden olduğu halinden çok daha değişik ve yamuk olduğu görülmüş oldu. Gören herkesin adeta şaşkına uğramış olduğu görüntü içerisinde, Subaşı estetik yaptırmış olduğu iddia edilerek tekrardan gündeme gelmiş oldu.

Şeyma Subaşı sevgililer gününde de Mısır asıllı milyarder iş insanlarından Mohammed Alsaloussi'nin kucağında bir poz vermiş  ve bu pozu da sosyal medya kullanıcılarının çok fazla dikkatini çekmiş idi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.