Sosyal medyanın gündeminde banyo sahnesi vardı

Ekranların yeni dizilerinden biri olan Her Yerde Sen, izleyicilerden de tam bir not almayı sürdürmekte.

Sosyal medyanın gündeminde banyo sahnesi vardı


Ekranların yeni dizilerinden biri olan Her Yerde Sen, izleyicilerden de tam bir not almayı sürdürmekte. Fox TV kanalının en yeni dizilerinden bir tanesi olan, çok sıcak, fazlasıyla eğlenceli ve de  komik senaryosundan dolayı daha ilk bölümünde izleyicilerden tam  bir not almayı başaran dizinin bir  tane sahnesi de sosyal medya üzerinde en fazla konuşulanların arasına girmeyi başardı.

Başrolleri içerisinde Furkan Andıç ile birlikte Aybuke Pusat'ın yer aldığı bu dizi kısa zaman içerisinde sosyal medyanın en fazla konuşmuş olduğu dizi olmayı da başarmış durumda.

Aynı ev içerisinde yaşamak mecburiyetinde bulunan Selin ile birlikte Demir aslında her ne kadar birbirlerinden hoşlanmamakta gibi davranıyor olsalar da aslına bakılırsa ilk gördüklerinde birbirlerinden fazlasıyla etkilenmiş oldular. Demir'in banyo içerisinde olduğunu bilmemekte olan Selin kapıyı çalmadan içeriye daldığında ise Demir'in çokta uygun olmayan bir durumda yakalamış oldu.


Selin ise, söz konusu olayın şaşkınlığı içinde hiç bir şey görmedim diyip gözlerini kapatmış olsa bile Demir'in oldukça kaslı vücuduna bakmaktan kendisini hiç bir şekilde alamadı.


Diziye ait olan bu bölümü de pek çok izleyicinin tarafından Erkenci Kuş isimli dizide yer alan Can Yaman isimli karaktere bir gönderme şeklinde yorumlanmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.