Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı

1 Ekim tarihi içerisinde kaldırılmış olduğu hastanede yaşamını yitiren Usta oyunculardan Tarık Ünlüoğlu'yla ilgili olarak sabah saatlerinde Büyük Sahne - Artı Sahne üzerinde bir tören gerçekleştirildi.

Tarık Ünlüoğlu son yolculuğuna uğurlandı


1 Ekim tarihi içerisinde kaldırılmış olduğu hastanede yaşamını yitiren Usta oyunculardan Tarık Ünlüoğlu'yla ilgili olarak sabah saatlerinde Büyük Sahne - Artı Sahne üzerinde bir tören gerçekleştirildi. Törenden sonra ise Levent Afet Yolal Camisi esnasında kılınmış cenaze namazının sonrasında Zincirlikuyu Mezarlığı içerisinde defnedildi.

Sabah erken saatlerde Büyük Sahne - Artı Sahne içerisinde gerçekleştirilen törenin sonrasında usta oyunculardan biri olan Tarık Ünlüoğlu'nun cenazesi Levent Afet Yolal Camisi içine götürüldü. Ünlüoğlu'nun  düzenlenmiş olan bu cenaze töreni için Kültür ile Turizm Bakan Yardımcısı  görevinde bulunan Nadir Alpaslan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul Milletvekili görevinde bulunan Gürsel Tekin, Eski Genelkurmay Bakanı  görevinde bulunan İlker Başbuğ'un yanı sıra ailesiyle birlikte dostları ve de  çok fazla sayıda oyuncu katılım gerçekleştirdi. Törene katılmış olanlar ise Tarık Ünlüoğlu'nun eşi  olan Gülenay Kalkan'a taziye dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı görevinde buluna nRecep Tayyip Erdoğan, vefat etmiş olan oyunculardan Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan'la telefonla görüştü ve taziyelerini iletmiş oldu.

Ünlüoğlu'nun yaşam arkadaşı  olan Gülenay Kalkan ise açıklamasında; ''Acım fazlası ile büyük. Biliyorum ki tüm Türkiye'nin de fazlasıyla büyük. Ben de böyle bir eşe sahip olduğumdan dolayı ciddi olarak fazlasıyla mutlu oldum. Fazlası ile güzel bir yaşam yaşattı bana. Kocam ile birlikte hocam, sevgilim ve babamdı. Ancak en önemli olanı ise çocuğumdu benim. Canımın içerisinden bir can gitti, huzur ile gitsin'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.