Tatil amacıyla Türkiye'ye geldiler

Amerika Birleşik Devletleri  asıllı ünlü aktör ve aynı zamanda yapımcılardan Michael Douglas eşi olan Oscar ödülüne sahip ünlü oyunculardan Catherine Zeta-Jones, çocukları ile beraber tatil amacıyla İstanbul iline geldi.

Tatil amacıyla Türkiye'ye geldiler


Amerika Birleşik Devletleri  asıllı ünlü aktör ve aynı zamanda yapımcılardan Michael Douglas eşi olan Oscar ödülüne sahip ünlü oyunculardan Catherine Zeta-Jones, çocukları ile beraber tatil amacıyla İstanbul iline geldi. İstanbul Havalimanı içerisinde kameralara yakalanmış olan çiftin görüntülenmekten çok fazla rahatsızlık duydukları da gözlerden kaçmadı.

Birleşmiş Milletler (BM) Barış Elçisi Amerika Birleşik Devletleri asıllı ünlü aktör ve  aynı zamanda yapımcılardan Michael Douglas ve eşi Oscar ödülüne sahip ünlü oyunculardan Catherine Zeta-Jones, tatil yapabilmek amacıyla İstanbul iline geldi.

Türk Hava Yollarının tarifeli uçağı ile birlikte Tanzanya'nın başkenti olan Darüsselam'dan İstanbul Havalimanı'na gelmiş bulunan Hollywood'un ünlü çifti için çocukları Dylan ile birlikte Carys eşlik etmiş oldu.

Pasaport ile alakalı işlemlerinin hemen sonrasında çocukları ile beraber yurda giriş gerçekleştiren ünlü çift, havalimanı içersinde görevli basın mensupları tarafından objektiflere yakalandı. Ünlü durumdaki çiftin görüntülenmekten çok fazla rahatsız olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

Michael Douglas ile birlikte eşi Catherine Zeta-Jones daha sonrasında ise korumaları eşliği ile birlikte havalimanından hızlı bir şekilde ayrıldı. Tatillerini ise İstanbul ilinin hangi bölgesinde gerçekleştirecekleri veyahut tam olarak nereleri dolaşacakları konusunda bir bilgi verilmedi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.