Time Dergisi tarafından "En etkili 100 kişi" arasına giren Haluk Levent ödülü almayacağını duyurdu!

TİME Dergisi tarafından yayınlanan "En etkili 100 kişisi" içerisine seçildiğini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan ünlü şarkıcı ve AHBAP Derneği Kurucusu Haluk Levent, yaptığı açıklamada ödülü almaya gitmeyeceğini duyurdu.

Time Dergisi tarafından "En etkili 100 kişi" arasına giren Haluk Levent ödülü almayacağını duyurdu!

6 Şubat tarihinde Kahramanmraş merkezli ard arda meydana gelen depremler sonrasında bölgeye giden ve kurucusu olduğu AHBAP Derneği gönüllüleri ile birlikte vatandaşların yaralarını sarmak için özveriyle çalışan Haluk Levent TİME Dergisi tarafından "En etkili 100 kişisi" içerisinde gösterilmesi sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

Türkiye'den 182 kişinin önerildiği listeye girerek ödül almaya hak kazanan Haluk Levent yaptığı paylaşımla birlikte ödülü almaya gitmeyeceğini duyurdu. 

Levent "İngiltere Kralı Charles, ABD Başkanı Joe Biden, Elon Musk, Beyonce, Messi, Bella Hadid, Janet Yellen ile birlikte en etkili 100 kişi içine seçilmişim" sözleriyle duyurdu. Ancak ödülü reddettiğini ve ABD'ye gitmeyeceğini söyleyen ünlü isim, "Twitter'da dünya sıralamasındaki gücü. Görüntülenme ve etkileşim gücü. Üye sayısı. Ahbap'ın geçmişte ve son depremdeki çalışmalar. İçerik beni üzdü. Türkiye Cumhuriyeti devletinin benim çalışmalarım üzerinden eleştirilmesi kabul edeceğim bir husus. Bu sebeple ödülü reddediyorum ve Amerika'ya gitmeme kararı aldım. Deprem sürecinde tüm devlet kurumları, hükümet, tüm muhalefet, belediyeler ve 18 bin STK yani tüm ülke tek yürek olup herkes elinden geleni yapıyorken bu tartışmaların içine girmeme kararı aldım" ifadelerini kullandı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.