Vaatleriyle adeta tartışma yarattı

Hırvatistan içerisinde yakın bir zamanda gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimleri esnasında 31 yaşında bulunan eski playboy modellerinden ve aynı zamanda reality şov yıldızlarından biri olan Ava Karabatic'in de adaylığını koyduğu açıklandı.

Vaatleriyle adeta tartışma yarattı


Hırvatistan içerisinde yakın bir zamanda gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimleri esnasında 31 yaşında bulunan eski playboy modellerinden ve aynı zamanda reality şov yıldızlarından biri olan Ava Karabatic'in de adaylığını koyduğu açıklandı. Karabatic ayrıca, sosyal medya hesabı üzerinden tartışmanın fitilini ateşleyen vaatlerini de teker teker açıklamış bir durumda.

İhracatı hızlı bir şekilde arttırarak ithalatı azaltma konusunda bir hedefi bulunan, gençlerle alakalı istihdamı çok hızlı bir şekilde geliştirme konusunda bir söz veren ve ayrıca  Hırvatistan'ı Schengen ülkelerinin arasına sokacak olduğunu ifade eden Karabatic'in, vermiş olduğu bu özel vaatlerinin arasında çok ilginç maddelerin de yer aldığı dikkatlerden kaçmadı. Uyuşturucu maddeleri hızlı bir şekilde yasallaştırma konusunda bir söz vermiş olan Karabatic, fuhuş yapmayı da yasal bir duruma getirmeyi amaç edindiğini ifade etti

Tıbbi maksatlı bir şekilde esrar kullanılmasına da vurgu yaparak; ''insanların üstünde tamamen iyileştirici bir etkisinin yer aldığını'' savunmakta olan Karabatic daha sonrasında ise, kürtaj ile alakalı yasağın bir çok kesim tarafından büyük bir tepki ile karşılanacağının farkında bulunduğunu fakat fikirlerini savunmaktan hiç bir şekilde korkmamakta olduğunu da ifade etti.


Cumhurbaşkanlığıyla alakalı olarak adaylığını tam olarak niçin koyduğunu da ifade eden Ava Karabatic açıklaması içerisinde; ''Politika aslında benim dünyamda 2. aşkımdır. Ülkemin başına gelmiş olan bütün bu kötü olayları, daha çok durup seyredemem. Genç yaştaki insanlar, ülkeyi hızlı bir şekilde terk ediyor, doğumla ilgili oranlar da düşüyor.'' ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.