22 Haziranda koronavirüs durumumuz nasıl oldu?

1 Haziran tarihi içerisinde normalleşme sürecine girmiş bulunan ülkemizde vaka sayıları da düne bakıldığı zaman artış göstermiş durumda.

22 Haziranda koronavirüs durumumuz nasıl oldu?


1 Haziran tarihi içerisinde normalleşme sürecine girmiş bulunan ülkemizde vaka sayıları da düne bakıldığı zaman artış göstermiş durumda. 22 Haziran tarihindeki verilere bakılırsa; 1.212 kişi için daha koronavirüs tespit edilmiş olmasıyla beraber toplamda gerçekleşen vakaların sayısı 188.897 kişiye yükselmiş durumda. 24 tane hastanın yaşamını yitirmiş olmasıyla toplamda gerçekleşen vefat sayısı 4.974 kişiye çıkmış durumda.

Sağlık Bakanı görevinde bulunan Fahrettin Koca, 22 Haziran 2020 için ülkemizin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu Twitter hesabı üzerinden resmi bir şekilde paylaşmış durumda. Geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde yer alan verilere bakılırsa; 41.413 tane test gerçekleştirildi ve 1.212 tane yeni vaka tespit edilmiş durumda. Geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde 24 tane hasta da yaşamını yitirdi. Son elde edilen verilerle beraber ülkemizden koronavirüs sebebiyle hayatını yitirmiş olanların sayısı 4.974 kişiye, toplam da gerçekleşmiş olan vakaların sayısı da 188.897 kişiye yükselmiş durumda.

Bakan görevinde bulunan Koca'nın açıklamış olduğu veriler esnasında, iyileşmiş olan hastaların sayısı yeni vaka sayısının üzerinde olması çok fazla sevindirmiş durumda. Geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde tedavisi tamamlanmış olan 1.293 tane hastanın daha taburcu edilmesiyle beraber toplamda iyileşmiş olan hastaların sayısı 161.533 kişiye yükselmiş durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.