Apandisit teşhisi ile çok büyük bir şok yaşadı

İzmir ili içerisinde, hamileliğinin 24. haftasına girdiğinde başlamış olan şiddetli bir şekildeki karın ağrısının bebeğiyle alakalı olduğunu zannederek korkuya kapılan bir tane çocuk annesi Emine Bayram (36), kendine apandisit teşhisi konulduğunda çok büyük bir şok yaşamış oldu.

Apandisit teşhisi ile çok büyük bir şok yaşadı


İzmir ili içerisinde, hamileliğinin 24. haftasına girdiğinde başlamış olan şiddetli bir şekildeki karın ağrısının bebeğiyle alakalı olduğunu zannederek korkuya kapılan bir tane çocuk annesi Emine Bayram (36), kendine apandisit teşhisi konulduğunda çok büyük bir şok yaşamış oldu. Operatör Doktor Zaza Iakobadze'nin tarafından kapalı yöntem ile ameliyat edilmiş olan Bayram sonrasında ise; ''Gebelik süreci içerisinde bebeğime zarar verebilir diye bırakın  bir ilaç kullanmayı, ne  bir krem sürdüm, ne bir oje kullandım, saçlarımı dahi hiç bir şekilde boyamadım. Ancak gebelik konusunda fazlasıyla nadir görülmekte bulunan olay, beni bulmuş oldu. Doktorlarımın yardımlarıyla apandisitten kurtulmuş oldum, hem ben hem ise bebeğim fazlasıyla iyiyiz'' ifadelerine yer verdi.

Özel bir firma içerisinde yönetici görevinde bulunan Emine Bayram'la iş adamlarından Gültekin Bayram (41) çifti, 9 yaşına giren Efe Tekin isimli oğullarının sonrasında 2. defa anne ve baba olma konusunda bir karar verdi. Hamile kalmış olan Emine Bayram'da daha öncesinde hiç  bir şekilde çekmediği, hissetmemiş olduğu çok büyük ağrılarla sancılar baş gösterdi. Sancılarının hamileliği ile alakalı olduğunu düşünerek, bebeğini yitirme konusunda bir korku yaşamış olan Emine Bayram hastaneye gitti. Bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşılırken, kendisine  ise apandisit konusunda bir teşhis konuldu. Emine Bayram, Genel Cerrah görevinde bulunan Operatör Doktor Zaza Iakobadze tarafından kapalı yöntem kullanılarak ameliyat edilerek sağlığına kavuşmuş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.