Başakşehir Şehir Hastanesi açıldı

Başakşehir Çam ile Sakura Şehir Hastanesi bugün Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan'ın ve  ayrıca Sağlık Bakanı  görevinde bulunan Fahrettin Koca'nın da katılımları ile birlikte bugün açılmış oldu.

Başakşehir Şehir Hastanesi açıldı


Başakşehir Çam ile Sakura Şehir Hastanesi bugün Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan'ın ve  ayrıca Sağlık Bakanı  görevinde bulunan Fahrettin Koca'nın da katılımları ile birlikte bugün açılmış oldu. 30.000 metrekarelik büyüklüğe sahip hastanede, günlük 35.000 tane hastaya hizmet verilmiş olacak.

Bir gün çinde ortalam bir şekilde 35.000 tane hastaya hizmet vermeye devam edecek Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi bugün resmen açılmış durumda. Törene katılım gerçekleştiren Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan, ilk olarak hastaneyle alakalı Sağlık Bakanı  görevinde bulunan Fahrettin Koca'dan bilgi almış durumda.

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi,  tam tamına 2.068  tane sismik izolatörle beraber depreme dayanaklı inşa edilmiş durumda. Üç tane heliporta sahip, on tane bloktan meydana gelen ve 456 tanesi yoğun bakım yatağı olmak üzre tam tamına 2.682 tane yatak kapasitesi bulunan hastane içerisinde, 30.000 metrekare büyüklüğündeki kapalı alanın içinde erişkinlerin yanı sıra çocuk ile birlikte travma ve de kadın doğum acil servisleri yer almakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.