Bugünkü koronavirüs durumu nasıl?

Ülkemiz içerisinde koronavirüs vakalarıyla beraber vefat sayıları düne bakıldığı zaman yine artış göstermiş durumda.

Bugünkü koronavirüs durumu nasıl?


Ülkemiz içerisinde koronavirüs vakalarıyla beraber vefat sayıları düne bakıldığı zaman yine artış göstermiş durumda. 29 Ağustos tarihi içerisinde açıklanmış olan koronavirüs verilerine bakılırsa; 39 kişinin yaşamını yitirmiş olmasıyla beraber toplam da vefat edenlerin sayısı 6.284'e kadar yükselmiş oldu. Vakaların sayısı da 1.549 kişi daha çoğalarak 267.064'e kadar yükselmiş oldu.

Sağlık Bakanı görevinde bulunan Fahrettin Koca, ülkemizin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu Twitter hesabı üzerinden paylaşmış durumda. 29 Ağustos tarihi içerisinde açıklanmış olan 24 saatlik verilere bakılırsa; 1.549 tane yeni vaka tespit edilmiş oldu, vefat edenlerin sayısı da 39 şeklinde gerçekleşti. Böylelikle de ülkemizde koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirmiş olanların sayısı 6.284 kişiye, toplam da gerçekleşmiş olan vakaların sayısı da 267.064'e yükselmiş oldu.

Geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde tedavisi tamamlanmış olan 1.003 tane hastanın daha taburcu edilmesiyle beraber, toplamda iyileşmiş olan hastaların sayısı 242.812'ye kadar yükselmiş oldu. Toplamda gerçekleşmiş olan testlerin sayısı 6 milyon 937.088 kişiyken, ağır durumda bulunan hastaların sayısı 917 kişi, hastalar üzerinde zatürre oranı da %7,4 seviyesinde oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.