Can kaybı düne göre artış göstermiş durumda

 17 Eylül tarihi içerisinde açıklama yapılan verilere bakılırsa; 66 kişinin yaşamını yitirmiş olmasıyla beraber toplamda vefat etmiş olanların sayısı 7.315'e kadar yükselmiş oldu.

Can kaybı düne göre artış göstermiş durumda


 17 Eylül tarihi içerisinde açıklama yapılan verilere bakılırsa; 66 kişinin yaşamını yitirmiş olmasıyla beraber toplamda vefat etmiş olanların sayısı 7.315'e kadar yükselmiş oldu. Vakaların sayısı da 1.648 kişi artış göstererek 298.039 kişi oldu. Diğer taraftan ise Bakan görevinde bulunan Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım üzerinde tedbirlere hep beraber uyulmasının halinde başarılı olunacağına değindi.

Sağlık Bakanlığı, ülkemizin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu resmi bir şekilde paylaşmış oldu. 17 Eylül tarihi içerisinde açıklama yapılan son 24 saatlik verilere bakılırsa; 1.648 tane yeni vaka tespit edilmiş durumdayken vefat etmiş olanların sayısı da 66 kişi gerçekleşmiş oldu. Böylelikle Türkiye içerisinde koronavirüsten dolayı yaşamını yitirmiş olanların sayısı 7.315 kişiye, toplamda gerçekleşmiş olan vakaların sayısı da 298.039'a kadar yükselmiş oldu.

Geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde tedavisi tamamlanmış olan 1.143  tane hastanın daha taburcu edilmesiyle beraber toplamda iyileşmiş olan hastaların sayısı 263.745'e kadar yükselmiş oldu. Toplamda gerçekleşmiş olan testlerin sayısı 8.965.165'e kadar çıkmışken, ağır durumda bulunan hastaların sayısı 1.372 kişiye, hastalar üzerinde zatürre oranı %7,1 olmuş durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.