Kalp kapağı ameliyatsız bir şekilde değiştirildi

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi içerisinde , ameliyatsız bir şekilde kalp kapağı değiştirilmiş olan hasta  kısa zaman içinde sağlığına kavuşmuş oldu.

Kalp kapağı ameliyatsız bir şekilde değiştirildi


Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi içerisinde , ameliyatsız bir şekilde kalp kapağı değiştirilmiş olan hasta  kısa zaman içinde sağlığına kavuşmuş oldu.

İleri seviyedeki bir kalp kapak darlığı rahatsızlığınan dolayı hastane içerisinde yatmakta bulunan 63 yaşında olan Yasin Orhan, gerçekleştirilen .ol başarılı operasyon sayesinde ameliyatsız bir şekilde kalp kapağı değiştirilmiş oldu.

Başhekim  görevinde bulunan Doçent Doktor Savaş Öztürk, bölge içerisinde erişilebilecek ve  çok daha kaliteli  bir şekilde sağlık hizmeti sunabilmek amacıyla güncel hale gelen tedavi yöntemlerini uygulamaya çok azami bir özen göstermekte olduklarını ifade etti. Şehir hastaneleriyle alakalı anlayışın beraberinde getirmiş olduğu fiziki şartların yanı sıra teknolojik olanaklarında hastalara çok büyük imkanlar sağlamış olduğunu belirten Öztürk, konuşmasını şöyle devam ettirdi;

''Devletimizin sağlık konusunda çok daha yeni bir anlayışı kapsamında ortaya koymuş olduğu şehir hastaneleri sayesinde açılmış olan hastanemiz geçtiğimiz sene 1 Ağustos tarihinden bu zamana kadar hizmet vermeye devam ediyor. Hem fiziki bir durumdaki alt yapımız hem ise  teknolojik bir durumdaki olanaklarımız ve ayrıca çok daha kaliteli ve kalifiye sağlık çalışanlarımız sayesinde teknolojinin getirmiş olduğu en son yenilikleri de  hastalarımıza uygulayıp şifa bulmalarına yardımcı olmaktayız. Kardiyoloji kliniğinde görevli bulunan ekibini yapmış olduklarını bu üst düzeydeki teknolojik tedaviden ötürü de kutlamaktayım. Hastamıza ise şifaya kavuşmasının getirmiş olduğu bir sevinç ile geçmiş olsun dileklerimi sunmaktayım.''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.