Kamuya personel alınacağı açıklandı

Sağlık Bakanı  görevinde bulunan Fahrettin Koca, resmi bir durumdaki Twitter hesabının üstünden yapmış olduğu özel bir paylaşımı esnasında, tam tamına 8.844  tane sözleşmeli bir durumda sağlık personelinin işe alınacak olduğu konusunda bir duyuru paylaştı.

Kamuya personel alınacağı açıklandı


Sağlık Bakanı  görevinde bulunan Fahrettin Koca, resmi bir durumdaki Twitter hesabının üstünden yapmış olduğu özel bir paylaşımı esnasında, tam tamına 8.844  tane sözleşmeli bir durumda sağlık personelinin işe alınacak olduğu konusunda bir duyuru paylaştı. Bakan yapmış olduğu söz konusu paylaşım içerisinde, ''KPSS sınavındaki puanına bakılarak ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek merkezi bir durumdaki yerleştirmeyle tam tamına 8.844  tane sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacağız. Bu  söz konusu atamaların, vatandaşlarımızlarımıza çok daha nitelikli  bir şekilde sağlık hizmeti sunulması konusunda çok daha önemli katkılar sağlayacak olduğuna inanmaktayım. Sağlık camiamız için de hayırlı olsun'' şeklindeki ifadelerini kullandı.

Bakanlığa ait olan taşra teşkilatı hizmet birimleri içerisinde istihdam edilmesi amacıyla, KPSS sınavındaki puanına göre ÖSYM aracılığıyla gerçekleştirilecek merkezi yerleştirmeyle beraber tam tamına 8.844  tne sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacağız'' şeklinde bir bilgi paylaşan Koca, 2020 senesinin sözleşmeli sağlık personeli alınmasına esas planlama çalışmalarının da artık sona erdiğine vurgu yaparak; ''Pozisyon ihdası ile birlikte açıktan atama izniyle alakalı kurumlarla başlatmış olduğumuz görüşmelerimiz de aralıksız olarak devam etmekte'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.