Koronavirüs'te ülkemizdeki son surum ne oldu?

Bakan görevinde bulunan Koca, Twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşım içerisinde ülkemizin günlük koronavirüs ile alakalı verilerini paylaşmış oldu.

Koronavirüs'te ülkemizdeki son surum ne oldu?


Bakan görevinde bulunan Koca, Twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşım içerisinde ülkemizin günlük koronavirüs ile alakalı verilerini paylaşmış oldu. Buna bakılırsa, ülkemizde geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde 1.016 kişi için Kovid-19 tanısı koyulmuş oldu, 21 kişi ise yaşamını yitirdi, toplamda gerçekleşmiş olan vakaların sayısı 211.981 kişiye çıkmışken, can kaybının ise 5.344'e çıktığı açıklandı.

Koronavirüs ile alakalı salgından dolayı 21 tane vatandaşımız geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman zarfında yaşamını yitirdi. Salgının ülkemizde görülmüş olduğu tarihten bu zamana kadar yaşamını yitirmiş olan hasta sayısı da 5.344'e kadar çıktı.

Koronavirüs ile alakalı tedavi görerek iyileşmiş olan hastaların sayısı da 1.334'e kadar çıktı. Böylelikle toplamda iyileşmiş olan hastaların sayısı 193.217'ye kadar yükselmiş durumda. Diğer taraftan 1.194 tane hastanın tedavisi yoğun bakım servisleri içerisinde devam etmekteyken 401 tane hastanın da solunum cihazına bağlı bir durumda bulunduğu görüldü. Ülkemiz içerisinde koronavirüs belirtisi görülmüş olan 48.813 kişi için geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde test yapılmışken toplamda gerçekleşen test sayısı da 3.930.223'ü bulmuş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.