Koronavirüse yakalananların sayısında artış!

1 Haziran tarihi içerisinde normalleşme takvimine girmeye başlayan ülkemizde vaka sayıları düne bakıldığı zaman artış göstermiş durumda.

Koronavirüse yakalananların sayısında artış!


1 Haziran tarihi içerisinde normalleşme takvimine girmeye başlayan ülkemizde vaka sayıları düne bakıldığı zaman artış göstermiş durumda. Geçmiş olduğumuz 24 saatlik koronavirüsle alakalı verilere bakılırsa, 19 Temmuz tarihi içerisinde 924 tane yeni vakanın tespit edilmiş olmasıyla beraber toplamda gerçekleşen vakaların sayısı 219.641'e kadar çıktı. 16 kişinin yaşamını yitirmiş olmasıyla da toplam da gerçekleşmiş olan vefat sayısı 5.491 kişiye kadar çıktı.

Sağlık Bakanı  görevinde bulunan Fahrettin Koca, ülkemizin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu Twitter hesabı üzerinden açık bir şekilde paylaştı. 19 Temmuz tarihi içerisinde açıklama yapılan geçmiş olduğumuz 24 saatlik verilere bakılırsa; 41.310 tane test gerçekleştirildi ve 924 tane yeni vaka tespit edilmiş durumda. 16 kişinin de yaşamını yitirmiş olduğu açıklandı. Böylelikle de ülkemizde koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirmiş olanların sayısı 5.491 kişiye, toplamda gerçekleşmiş olan vakaların sayısı da 219.641'e kadar çıktı.

Geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde tedavisi tamamlanmış olan 997 tane hastanın daha taburcu edilmesiyle, toplamda iyileşmiş olan hastaların sayısı 202.010'a kadar çıktı. Toplamda gerçekleşmiş olan testlerin sayısı 4.273.377, tane olmuşken entübe bir durumdaki (solunum cihazlarına bağlı tedavi gören) hastaların sayısı 398 kişi ve yoğun bakımda yer alan hastaların sayısı da 1.246 kişi olmuş durumda.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.