Sağlık bakanının açıklamaları korkuttu

Sağlık Bakanı  görevinde bulunan Doktor Fahrettin Koca, Korona virüsün Bilim Kurulu toplantısının hemen sonrasında çok özel açıklamalarda bulundu.

Sağlık bakanının açıklamaları korkuttu


Sağlık Bakanı  görevinde bulunan Doktor Fahrettin Koca, Korona virüsün Bilim Kurulu toplantısının hemen sonrasında çok özel açıklamalarda bulundu. Yeni tip olarak karşımıza çıkan koronavirüsle alakalı mücadelenin devam ettiğini açık bir şekilde ifade eden Sağlık Bakanı  görevinde bulunan Fahrettin Koca; ''Bugüne dek devam eden başarımız elimizde bulunmayan sebeplerle süremeyebilir. Kontrol altına alamamış olduğumuz faktörler de kesinlikle olacaktır. Ülkemiz içerisinde vaka görülmeye başlaması olanaklıdır'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Tahran uçağı ile gelmiş olan yolcuların en son testlerinin durumuna bakılarak bu akşam üzeri taburcu edilecek olduklarını ifade eden Koca açıklamasının devamında ise;"''Şu anda vatandaşlarımızın hiç bir şekilde endişeye kapılmasını gerektirecek bir vaziyet yok. Virüsle mücadele konusunda devlet organlarının hepsi ve Sağlık Bakanlığı yapılması gerekli olanların hepsini öteki hiçbir ülkenin yapmamış olduğu kadar yaptığını  da belirtmek istiyorum. Bugüne dek devam eden başarımız elimizde bulunmayan sebeplerle süremeyebilir. Kontrol altına alamamış olduğumuz faktörler de kesinlikle olacaktır. Ülkemiz içerisinde vaka görülmesi de olanaklıdır. Fakat yayılmasını önleyebilmek ise bizim elimizde . Hepimiz görevlerini en iyi şekilde yapar devlet ve de vatandaşlar şeklinde üstümüze düşen sorumlulukları yerine getirebilirsek ikinci büyük başarıyı elde etmiş olabiliriz. Dünya üzerinde yaşanmakta olan endişe durumun kendisinden daha da kaygı verici durumdadır. Karşımızada yer alan riskler somut fakat uyulacak kurallar ise çok kolaydı. Zekai Tahir'de şu an da 65 kişi kalmış durumda. Rapor almış olanların iş verenleriyle problem yaşaması da olanaklı değildir'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.