Sancaktepe Şehir Hastanesi ile alakalı ihale iptal edildi

İstanbul Anadolu yakası içerisinde en büyük şehir hastanesi olması konusunda planlar yapılan Sancaktepe Şehir Hastanesi ile alakalı ihale Sağlık Bakanlığının tarafından 23 Ekim tarihinde yayınlanmış olan Resmi Gazete ilanıyla iptal edilmiş oldu.

Sancaktepe Şehir Hastanesi ile alakalı ihale iptal edildi


İstanbul Anadolu yakası içerisinde en büyük şehir hastanesi olması konusunda planlar yapılan Sancaktepe Şehir Hastanesi ile alakalı ihale Sağlık Bakanlığının tarafından 23 Ekim tarihinde yayınlanmış olan Resmi Gazete ilanıyla iptal edilmiş oldu. Türk Tabipler Birliği söz konusu  iptal ile alakalı kararını da ''İstanbul Sancaktepe ile alakalı ihale iptal edildi. Darısı ötekilerinin de başına'' ifadeleriyle duyurmuş oldu.

Sancaktepe ilçesi içerisinde 4.200 tane yatak bulunan şehir hastanesinin inşa edilebilmesi amacıyla 2013 senesinde düğmeye basılmış idi. Sarıgazi Mahallesi içerisinde yer almış bulunan 3 milyon 350.000 metrekare büyüklüğündeki bir alan, 2013 senesinde imzalanmış olan protokol ile Milli Savunma Bakanlığı tarafından Sağlık Bakanlığı'na devredilmiş idi.

Sağlık Bakanlığı'nın tarafından Sancaktepe Şehir Hastanesi Yapım İşleri'yle birlikte ürün ile beraber hizmetlerin temin edilmesi işiyle alakalı Haziran 2018 tarihi içerisinde ihale ilanı paylaşıldı. İhale tarihinin ilki 4 Temmuz 2018 şeklinde belirlenmiş, lakin daha sonrasında 8 Ağustos 2018 tarihine daha sonrasında da 25 Eylül 2018 tarihine kadar ertelenmişti.

Sancaktepe Belediyesinin Başkanı  görevinde bulunan Şeyma Döğücü, adaylık dönemi içerisinde hastanenin ilçeye istihdam sağlayacak olduğunu da açık bir şekilde ifade etmişti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.