Ülkemiz'de koronavirüste son durum ne?

Ülkemiz içerisinde koronavirüs ile alakalı vaka sayıları artış göstermeye de devam etmekte.

Ülkemiz'de koronavirüste son durum ne?


Ülkemiz içerisinde koronavirüs ile alakalı vaka sayıları artış göstermeye de devam etmekte. 3 Eylül tarihi içerisinde açıklanmış olan son 24 saatlik verilere bakılırsa;  tam tamına 49 kişinin yaşamını yitirmiş olmasıyla beraber toplamda vefat etmiş olanların sayısı 6.511'e kadar yükselmiş oldu. Vakaların sayısı da tam olarak 1.642 kişi daha çoğalarak 274.943 kişiye ulaştı.

Sağlık Bakanlığı bugün resmi bir şekilde, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaşmış oldu. 3 Eylül tarihi içerisine açıklama yapılmış olan en son 24 saatlik verilere bakılırsa; 1.642  tane yeni vaka tespit edilmiş durumdayken vefat etmiş olanların sayısı da 49 şeklinde gerçekleşmiş oldu. Böylelikle de ülkemizde koronavirüsten kaynaklanan sebeple yaşamını yitirmiş olanların sayısı da 6.511 kişiye kadar ulaşmış durumdayken, toplamda gerçekleşmiş olan vakaların sayısı da 274.943'e kadar yükselmiş oldu.

Geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde tedavisi tamamlanmış olan 1.211  tane hastanın daha taburcu edilmesiyle beraber, toplamda iyileşmiş olan hastaların sayısı 248.087'ye kadar yükselmiş oldu. Toplamda gerçekleşmiş olan testlerin sayısı 7.466.087 tane olmuşken ağır durumdaki hastaların sayısı 1.041 kişi, hastalar üzerinde zatürre oranı da %7,6 seviyesinde oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.