Vaka sayılarında tekrar bir azalma var

Sağlık Bakanı görevinde bulunan Fahrettin Koca, Ülkemizin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu Twitter hesabı üzerinden resmi bir şekilde paylaştı.

Vaka sayılarında tekrar bir azalma var


Sağlık Bakanı görevinde bulunan Fahrettin Koca, Ülkemizin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu Twitter hesabı üzerinden resmi bir şekilde paylaştı. Buna bakılır ise; geçmiş olduğumuz 24 saatlik zaman diliminde 48.412 tane test yapılmış durumdayken 1.304  tane yeni vaka tespit edilmiş durumda. 21  tane hasta da yaşamını yitirmiş durumda. Son ortaya çıkmış olan verilerle beraber ülkemizde koronavirüsten dolayı yaşamını yitirmiş olanların sayısı 4.882 kişiye, toplamda görülmüş olan vaka sayısı da 184.031 kişiye yükselmiş bir vaziyette.

Geçmiş olduğumuz 24 saatlik verilere bakılır ise, tedavisi tamamlanmış bulunan 1.382 tane hastanın daha taburcu edilmesiyle beraber toplam da iyileşmiş bulunan hastaların sayısı 156.022'ye kadar yükselmiş durumda. Diğer taraftan, beş günlük bir aranın ardından günlük iyileşmiş olan hasta sayısı yeniden yeni vaka sayısını geçmiş bir vaziyette.

Bakan görevinde bulunan Koca'nın açıklamış olduğu özel verilere bakılırsa; entübe (solunum cihazlarına bağlı bir duruma) hastaların sayısı 311 kişi, yoğun bakım içerisinde tedavi gören hasta sayısı  da 755 kişi oldu. Toplamda gerçekleşmiş olan test sayısı da 2 milyon 822 bin 316 taneye kadar yükselmiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.