Ahmet Davutoğlu'ndan Babacan açıklaması geldi

Saadet Partisinin Genel Başkanı  görevinde bulunan Temel Karamollaoğlu, yeni partiyle alakalı çalışmalarını devam ettiren eski Başbakanlardan biri olan Ahmet Davutoğlu'yla partisinin genel merkezi içerisinde bir araya gelmiş oldu.

Ahmet Davutoğlu'ndan Babacan açıklaması geldi


Saadet Partisinin Genel Başkanı  görevinde bulunan Temel Karamollaoğlu, yeni partiyle alakalı çalışmalarını devam ettiren eski Başbakanlardan biri olan Ahmet Davutoğlu'yla partisinin genel merkezi içerisinde bir araya gelmiş oldu. İki tecrübeli isim, yapmış olduğu kritik görüşmenin hemen sonrasında bir de  basın toplantısı gerçekleştirdi. Davutoğlu burda yapmış olduğu açıklama içerisinde tıpkı kendisi gibi AK Parti'den ayrılma kararı alan Ali Babacan'la beraber hareket etme konusunda isteğinin olduğunu fakat bunun olanaklı olmadığını ifade etti.

Ahmet Davutoğlu açıklaması içerisinde; ''Çok daha yeni bir  tane siyasi hareketi inşa edecek olduğumuz konusunda açıklama yapmıştık. Fazlasıyla önemli bir taslak ortaya çıkmış bir durumda. Kurucular heyetinin açık bir şekilde ortaya çıkmasından hemen sonrasında ortaya çıkmış olacak bir niyettir. Geçtiğimiz 2 ay içerisinde pek çok kişiyle konuşmalar yaptık. Fazlasıyla büyük bir mutluluğun yanı sıra çok önemli bir kazanım şeklinde tüm bunları da göz önünde bulundurup özel bir liste hazırlamış olacağız ancak tüm bunlar bizim ağzımızdan belirtilmedikçe hiç bir şekilde gündeme alınmamalıdır. Sene sonuna kadarki dönem içerisinde bu süreç tamamlanmış olacak. Takvim işlemeye başladı. İnşallah bizler en kısa zaman içerisinde bu süreci de tamamlamış olacağız. Sayın Karamollaoğlu'yla bizim aramızdaki dostluğumuz da geçmiş dönemlere dayanır. Hepimizin özel olarak koruması gerekli olan insani bir durumdaki ilişkilerdir, sayın Babacan ile de biz her şeyden önce  çok iyi birer dostuz, isterdik ki hep birlikte çatı altında olalım ancak bu hiç bir şekilde olanaklı olmadı. Bizim açımızdan da kendi partimizin sağlıklı bir şekilde meydana gelmesi tek  bir hedeftir. Her türden görüşe de fazlasıyla açığız.'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.