Ahmet Davutoğlu'ndan fazlasıyla kritik bir hamle

13 Eylül tarihi içerisinde yapmış olduğu özel bir basın açıklaması sayesinde AK Parti'den istifasını açıklayan Ahmet Davutoğlu, yeni partiyle alakalı hazırlıklarını ara vermeden devam ettiriyor.

Ahmet Davutoğlu'ndan fazlasıyla kritik bir hamle


13 Eylül tarihi içerisinde yapmış olduğu özel bir basın açıklaması sayesinde AK Parti'den istifasını açıklayan Ahmet Davutoğlu, yeni partiyle alakalı hazırlıklarını ara vermeden devam ettiriyor. Partinin tam olarak ne zaman kurulacak olduğu, isminin ne olarak karşımıza çıkacağı, kurucular kurulu içerisinde hangi isimlerin yer alacak olduğu, AK Parti'nin devam partisi olup olmayacağı, partiyle alakalı programın Türkiye'nin temel sorunları hususunda ne söyleyecek olduğu da sürekli olarak merak edilmekteydi.

T24 içerisinde bulunan habere bakılırsa, Davutoğlu'na yakın durumda bulunan kaynakların vermiş olduğu bilgiye bakılırsa söz konusu bu parti en geç  gelecek aralık ayının ilk haftasında kurulmuş olacak. Parti adıyla birlikte logosu üstündeki çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. ''Davutoğlu'nun adalet hususunda duymuş olduğu rahatsızlık ile birlikte hassasiyetinin parti adına yansıyabilecek olduğu da'' ifade edilmekte. Kaynakların iddiaları ile birlikte ''harman' 'olmaya hizmet edebilecek kadrolar ile yol alınıyor olacak. İl ile birlikte ilçe teşkilatları içerisinde yer alacağı açıklanan isimler üstünde de teker teker çalışılmakta.

Davutoğlu'nun devam ettiği görüşmeleri ise ağırlıklı bir şekilde Ankara ilinde devam ediyor. Genel Merkez olarak kullanılacak binanın ise Cumhuriyet Halk Partisi'nden bir tane belediyenin sınırları içinde kiralanacak olduğu ifade edilmekte. Çünkü İstanbul ilinde yer alan bina AK Parti'nin yönetiminde bulunan  Bahçelievler Belediyesi tarafından mühürlenme kararı alınmıştı. İstanbul ile ilgili yeni bir tane binanın bulunmuş olduğu fakat yerinin şu anlık gizli tutulmakta olduğu da ifade ediliyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.