Ahmet Davutoğlu'nu arayarak tebrik etti

Ahmet Davutoğlu liderliği ile birlikte kurulmuş olan Gelecek Partisi'yle alakalı 11. Cumhurbaşkanı olarak hafızalara kazınan Abdullah Gül'dan ilk mesaj gelmiş durumda.

Ahmet Davutoğlu'nu arayarak tebrik etti


Ahmet Davutoğlu liderliği ile birlikte kurulmuş olan Gelecek Partisi'yle alakalı 11. Cumhurbaşkanı olarak hafızalara kazınan Abdullah Gül'dan ilk mesaj gelmiş durumda. Davutoğlu'nu telefon ile aramış olan Gül, partinin kuruluşundan dolayı tebriklerini iletip iyi dilekleriyle birlikte temennilerini iletmiş olduğu ifade edildi.

Gelecek Partisi'nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılmış olan açıklama içerisinde şu ifadeler yer almış bir durumda;

''Türkiye Cumhuriyeti'nin 11. Cumhurbaşkanı görevini yapmış olan Sayın Abdullah Gül; Sayın Ahmet Davutoğlu'nu telefonla arayıp Gelecek Partisi'nin kuruluşundan dolayı tebriklerini iletmiş oldu. Türkiye'nin mevcut bir durumdaki gündeminin de ele alınmış olduğu bu görüşme esnasında, taraflar karşılıklı bir şekilde iyi dilek ile birlikte temennilerini belirtmiş oldu''

Gelecek Partisi, resmi  bir durumdaki Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklama içerisinde, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi'nin açılış konuşması gerçekleştirilmesinin sonrasında partinin genel başkanı görevinde bulunan Ahmet Davutoğlu'nu telefonla arayıp tebrik etmiş olduğunu ifade etti. Öte yandan Demokrat Parti'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Gültekin Uysal ile birlikte Anavatan Partisi'nin Genel Başkanı  görevinde bulunan İbrahim Çelebi ise, Davutoğlu'nu telefonla arayarak tebrik etmiş oldu. Gerçekleştirilmiş olan bu açıklama içerisinde, görüşmeler esnasında gündem başlıklarının konuşmakta olduğu da ifade edildi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.