Akşener'den çok sert bir tepki geldi

İYİ Parti'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Meral Akşener, partisinin gerçekleştirilmiş olan 4. Olağanüstü Kurultayı esnasında konuşma gerçekleştirdi.

Akşener'den çok sert bir tepki geldi


İYİ Parti'nin Genel Başkanı görevinde bulunan Meral Akşener, partisinin gerçekleştirilmiş olan 4. Olağanüstü Kurultayı esnasında konuşma gerçekleştirdi.  Konuşması esnasında ''İktidar tarafından yapılmış olan hataları görmezden gelerek, aniden en büyük savunucusu konumunda yer alsaydık; bugün ülkenin bir değişim umudu olabilir miydi?'' ifadelerine yer vermiş olan Akşener, konuşmasını bitirdiği esnada komünist şairlerden bir olan Nazım Hikmet'in ''Davet'' isimli şiirini okudu. Akşener, Milliyetçi Hareket Partisi'nekilerin İYİ Partilileri darp etmiş olduğu iddialara da değinip; ''Bir kişi için, 5 kişi saldırı gerçekleştiren haydutlardan, ne  bir milliyetçi olabilir, ne ise bir adam olabilir'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti tarafından  ''Bugün geleceğin ilk günü'' şeklindeki sloganla gerçekleştirilmiş olan 4. Olağanüstü Kurultayı esnasında konuşma gerçekleştiren Meral Akşener, iktidarın  bütün politikalarını da açık bir şekilde eleştirerek çok önemli mesajlar vermiş oldu.

Akşener açıklaması içerisinde; ''Bundan  sadece 2.5 sene öncesinde, ''sen ne diyorsan, öyle olsun ağam'' demiş olsaydık; bizler de; ''yapılmış olan haksızlık karşısında susmuş olanlardan olsaydık; bizler de, iktidarın yapmış olduğu hataları görmezden gelerek aniden en büyük savunucusu konumunda yer alsaydık; bu  çok uzun ve meşakkatli yola çıkabilecek bir cesareti bulamamış olsaydık; bugün ülkemizin bir değişim umudu olabilir miydi?'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.